Συγκλονίζει το τροχαίο με τους μαθητές στη Κυπαρισσία- Η μοιραία «κοπάνα» που οδήγησε στο θάνατο

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Κυπαρισσία από τον χαμό των τριών ανήλικων παιδιών που έχασαν την ζωή τους στην άσφαλτο χθες το πρωί.

Η τραγωδία αυτή έχει βυθίσει στο πένθος την τοπική κοινωνία, καθώς δεν χωρά ανθρώπου νους πώς μια «κοπάνα» από το σχολείο οδήγησε στον θάνατο.

Μια στιγμή που οι τρεις μαθητές είχαν κάνει κοπάνα από το σχολείο τους μόνο και μόνο για να πάνε μια βόλτα με το αυτοκίνητο. Μια κοπάνα που μέσα σε λίγη ώρα μετατράπηκε σε τραγωδία όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε μετωπικά

με φορτηγάκι που οδηγούσε ένας 48χρονος Ρουμάνος, στην περιοχή της Τερψιθέας.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην παρέα των τριών 15χρονων υπήρχε ακόμη ένα παιδί, φίλος τους ο οποίος την τελευταία στιγμή αποφάσισε να μην ακολουθήσει στη «διαδρομή του θανάτου» και επέστρεψε στο σχολείο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος μαθητής βρίσκεται σε κατάσταση σοκ αφού δεν μπορεί πως εκείνος σώθηκε ενώ οι τρεις φίλοι του χάθηκαν για πάντα. Οι εικόνες από τη σύγκρουση σόκαραν και τους πλέον έμπειρους αξιωματικούς τροχαίας και πυροσβεστικής που έφθασαν στο σημείο.

Από τη σύγκρουση των δύο οχημάτων έχασαν επί τόπου την ζωή τους δυο 15χρονοι που επέβαιναν στο ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, ενώ οι οδηγοί των δύο αυτοκινήτων ανασύρθηκαν τραυματισμένοι και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

Όμως, λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων που έφερε ο 15χρονος κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, όπου πάρα τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε

«Ραγίζει» καρδιές η μητέρα ενός εκ των τριων παιδιών που εργάζεται στο νοσοκομείο της Πάτρας και κλήθηκε να αναγνωρίσει το νεκρό παιδί της, κάτι που δεν διανοούταν καθώς θεωρούσε ότι είναι στο σχολείο.

Από τη σύγκρουση είχαν παραμορφωθεί τόσο πολύ τα χαρακτηριστικά τους που ούτε οι γονείς τους δεν μπορούσαν να τους αναγνωρίσουν. Αυτό αποκάλυψε σε δηλώσεις του στον Alpha και ο διευθυντής του σχολείου των τριών μαθητών κ. Δημήτρης Δράκος: «Οι γονείς ήρθαν στο νοσοκομείο. Δεν αναγνωρίζονται τα παιδιά. Είναι τόσο δυνατό το χτύπημα που απ' ότι μου είπαν οι αστυνομικοί δεν είναι αναγνωρίσιμα τα παιδιά». Ο κ. Δράκος ανέφερε ότι οι μαθητές έκαναν κοπάνα και επισήμανε: «Οι τρεις μαθητές της πρώτης τάξης πήγαν στην αίθουσά τους για το μάθημα της πρώτης ώρας αλλά μετά έφυγαν. Όπως μάθαμε πήραν το αυτοκίνητο του πατέρα τους ενός, κρυφά, και οδηγώντας στην Εθνική Κυπαρισσίας-Φιλιατρών ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα το δυστύχημα. Τα παιδιά δεν είχαν δημιουργήσει πρόβλημα στο σχολείο και αυτό είναι που με εκπλήσσει».

Oι 15χρονοι Ενρίκο Μπουζάνι με καταγωγή από την Αλβανία, ο Νίκος Τριαλλώνας από την Ελλάδα και ο Χρήστος Μερτάι από τη Βουλγαρία ήταν πολύ καλοί φίλοι που είχαν γνωριστεί στην ποδοσφαιρική ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Κυπαρισσίας και θεωρούνταν μάλιστα και ταλέντα για την ηλικία τους. Ήταν φίλαθλοι του ισπανικού και του ιταλικού πρωταθλήματος λόγω Μέσι και Ρονάλντο αντίστοιχα.

Ο ΑΟ Κυπαρισσίας, με σχετική ανάρτηση του αποχαιρετά μέσω Facebook τους τρεις αθλητές του ανακοινώνοντας ταυτόχρονα και το τραγικό συμβάν στα social media.
«Ο Α.Ο Κυπαρισσίας με πόνο ψυχής αποχαιρετά τους τρεις νεαρούς αθλητές του, Χρήστο Μιρτάι, Νίκο Τριαλώνα και Ενρίκο Μπουζάνι που τόσο απρόοπτα και άδικα έφυγαν από κοντά μας. Στις οικογένειες των τριών αγγέλων μεταφέρουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση μας στο πένθος τους» έγραψε σε σχετική ανάρτηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα