Συγκλονιστικό τροχαίο στην Κρήτη: Έμεινε αβοήθητη επί πέντε ημέρες δίπλα στον νεκρό σύντροφό της

Ένα απίστευτο τροχαίο δυστύχημα με μοτοσυκλέτα σημειώθηκε στο Ρέθυμνο Κρήτης και άφησε πίσω του έναν νεκρό και μία γυναίκα που νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση.

Ωστόσο αυτό που προκαλεί σοκ είναι το γεγονός ότι το δυστύχημα σημειώθηκε πριν από 4 με 5 ημέρες και η γυναίκα ψυχοραγούσε σε χαντάκι δίπλα στον νεκρό σύζυγό της χωρίς να λάβει βοήθεια από κανέναν.

Η πιθανότερη ημερομηνία που συνέβη το τροχαίο φαίνεται ότι ήταν η περασμένη Δευτέρα,

ενώ η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκαν για τον εντοπισμό του ζευγαριού μόλις το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, εντοπίζοντας νεκρό σε ένα χαντάκι, έναν 42χρονο άνδρα, ενώ κοντά του βρέθηκε η 32χρονη σύζυγός του.

Η ουκρανικής καταγωγής γυναίκα ψυχορραγούσε 4 με 5 ημέρες, λίγα μέτρα μακριά από το άψυχο σώμα του άνδρα της. Η 32χρονη Σβέτα διακομίστηκε, αρχικά στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, κι εν συνεχεία διασωληνωμένη στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο 42χρονος Νάθαν είχε επί ώρες τις αισθήσεις του πριν αφήσει την τελευταία του πνοή..

Άγνωστες παραμένουν μέχρι στιγμής οι συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα. 

Σύμφωνα με τους κοντινούς τους ανθρώπους, ο Νάθαν και η Σβέτα ξεκίνησαν από την Ιεράπετρα όπου και διέμεναν, με προορισμό τα Χανιά.

Οι φίλοι τους και η οικογένεια του 42χρονου που γνώριζαν για το ταξίδι αυτό, ειδοποίησαν την Αστυνομική Διεύθυνση καθώς είχαν χάσει την επικοινωνία με το ζευγάρι και ένας φίλος του ζευγαριού άρχισε να τους αναζητά, ακολουθώντας την πιθανή διαδρομή τους.

Ο φίλος του ζευγαριού που χτένισε την περιοχή και τους εντόπισε ανέφερε ότι «είδα την εξάτμιση μιας μηχανής κατεβαίνω λίγο πιο κάτω είδα μια ρόδα και μετά τη μηχανή του Νάθαν του φίλου μου και μετά την τσάντα της φίλης του…». 

Ακόμα πιο τραγικό ήταν το γεγονός ότι απέναντι από τον τόπο του δυστυχήματος άνδρες της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης έκαναν εργασίες, άκουσαν κάποια βογγητά, αλλά νόμιζαν ότι ήταν κάποια ζώα.

 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα