Συγκλονιστική μαρτυρία επιβάτη του Blue Horizon, «μετά από 5 δευτερόλεπτα όλα συνέχισαν κανονικά»

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία ενός επιβάτη του Blue Horizon για το πώς πνίγηκε ο 36χρονος Αντώνης και το τι επακολούθησε στο πλοίο.

Ο κ. Σπύρος, επιβάτης του πλοίου αλλά και αυτόπτης μάρτυρας του τραγικού περιστατικού, ανέφερε: «Γύρω στις 9 παρά έχουμε βγει έξω περιμένοντας να δούμε το καράβι να φύγει. Από την πρώτη στιγμή έχω δει έναν άνθρωπο που φοράει μπλε μπλούζα και καθόταν στο σημείο της άγκυρας. Δεν ενοχλούσε και περνούσαν τα λεπτά. Η ώρα πάει 21:07 και το καράβι ξεκινάει. Ο άνθρωπος κάνει την κίνηση

να πάει προς τα δεξιά και να μπει (στο πλοίο). Τότε, άμεσα αντιλαμβανόμαστε τον εκνευρισμό από δύο ανθρώπους και του λένε ”φύγε ρε εσύ, φύγε” κι ορμάνε και οι δύο να τον σπρώξουν».

«Πρόκειται ξεκάθαρα για ένα σπρώξιμο κι από τους δύο ανθρώπους, θα επαναληφθεί για 2η φορά και την τρίτη φορά που τον σπρώχνουν βρίσκεται οριζόντια, ακουμπώντας με την φτέρνα προς τα πίσω. Δεν έγινε καμία προσπάθεια να τον σώσουν. Και θυμάμαι να λένε ”πάμε” και γυρνάνε. Μετά από 5 δευτερόλεπτα όλα συνέχισαν κανονικά. Μέσα στο πλοίο υπήρχαν περίπου 12 άτομα που είδαν το γεγονός και μετά έδωσαν και κατάθεση. Υπήρχε εκνευρισμός και καλέσαμε αμέσως την αστυνομία και μας είπαν να καλέσουμε το Λιμενικό», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, μίλησε για το τι έκαναν οι επιβάτες που είδαν τι συνέβη. «Κάναμε ένα μικρό γκρουπ τριών - τεσσα΄ρων ανθρώπων κι ανεβήκαμε στον καπετάνιο. Στο δωμάτιο που πήγαμε υπήρχε αναμμένο φως, μας έκανε ένα νόημα ένας κύριος κι έκλεισε το φως. Αυτό έγινε γύρω στις 21:25... Από την πρώτη στιγμή ήταν σαν να μην έγινε τίποτα. Μάλιστα, μεγάλη μερίδα του κόσμου δεν είχε καταλάβει τι είχε γίνει, νόμιζε ότι γυρνούσαμε πίσω λόγω κακοκαιρίας», είπε μιλώντας στο Mega.

#ΕΠΙΒΑΤΗΣ #ΠΝΙΓΜΟΣ #ΠΛΟΙΟ #BLUE_HORIZON
Keywords
Τυχαία Θέματα
Συγκλονιστική, Blue Horizon,sygklonistiki, Blue Horizon