Συγκλονισμένη η Κρήτη από την αυτοκτονία 17χρονου - Ερωτική απογοήτευση όπλισε την καραμπίνα

«Μουδιασμένη» είναι η κοινωνία στην Κρήτη από την αυτοκτονία του 17χρονου Μάνου στη Σητεία, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του κυνηγετική καραμπίνα μέσα στο σπίτι του. Σύμφωνα με πληροφορίες, δίπλα στο άψυχο σώμα του βρέθηκε σημείωμα που είχε γράψει ο ίδιος και εξηγούσε πώς η ερωτική απογοήτευση που βίωνε τον ώθησε να κόψει το νήμα της ζωής του.

Ο 17χρονος μαθητής λίγη ώρα πριν στρέψει την κυνηγετική καραμπίνα στο πρόσωπό του κάθισε στο γραφείο του και πήρε ένα κόκκινο στυλό γράφοντας στην λευκή κόλλα από χαρτί τους λόγους για τους οποίους θα έδινε τέλος την ζωή του.

«Λυπάμαι γι’ αυτό που πρόκειται να κάνω αλλά δεν μπορώ να ζήσω άλλο χωρίς την…», ήταν η αρχή του σημειώματος.

Η ερωτική απογοήτευση τον είχε φέρει στα όρια της απελπισίας ενώ στη συνέχεια του σημειώματος αναφέρθηκε εκτενώς σε όλα όσα τον βασάνιζαν το τελευταίο διάστημα. Ο άτυχος νεαρός μόλις ολοκλήρωσε το γράμμα πήρε το όπλο, το έβαλε κάτω από το πηγούνι του και πάτησε την σκανδάλη..

Τον μαθητή εντόπισε ο πατέρας του, επιστρέφοντας από αγροτική εργασία, ενώ την ώρα που σημειώθηκε το τραγικό συμβάν, το παιδί ήταν εντελώς μόνο του στο σπίτι καθώς απουσίαζε και η μητέρα του.

Ο Μάνος από νωρίς το μεσημέρι είχε κλειδώσει την πόρτα του σπιτιού του για να μην μπορέσει να μπει κανείς και τον σταματήσει. Όταν ο πατέρας του έφτασε στο σπίτι και κατάλαβε ότι είναι κλειδωμένο, άρχισε να φωνάζει στον Μάνο να του ανοίξει, αλλά ήταν πλέον αργά.

Η οικογένεια δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως το παιδί τους δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή κι ότι αποφάσισε να δώσει το ίδιο τέλος στη ζωή του.

Λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε στο σπίτι του στα Μάλια Ηρακλείου ένας 48χρονος νεκρός.

Όπως ανέφεραν οι πληροφορίες του cretapost, h σορός του άτυχου άνδρα βρέθηκε από συγγενείς του μέσα στο σπίτι του.

Μάλιστα, ο ίδιος φαίνεται πως αρχικά επιχείρησε να αυτοκτονήσει διά του απαγχονισμού ωστόσο άλλαξε γνώμη και πήρε ένα μαχαίρι και έκοψε τις φλέβες του ενώ το έστρεψε και στο στήθος του.

Οι αστυνομικοί ερευνούν την υπόθεση ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο άτυχος άνδρας είχε οικονομικά προβλήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα