Συγκίνησε ο Μάικλ Τζέι Φοξ: Κουρασμένος αλλά ευγνώμων για όσα συνέβησαν στη ζωή μου (βίντεο)

Μάικλ Τζέι Φοξ και Κρίστοφερ Λόιντ μίλησαν για τη φιλία τους, την καριέρα τους και πώς ήταν τα γυρίσματα του «Back to the Future».

Μπορεί να πέρασαν 37 χρόνια από την θρυλική ταινία «Επιστροφή στο Μέλλον»,αλλά ο Μάικλ Τζέι Φοξ (Michael J. Fox) βρέθηκε στο φεστιβάλ Comic Con στη Νέα Υόρκη μαζί με τον συμπρωταγωνιστή του, Κρίστοφερ Λόιντ (Christopher Lloyd) σύμφωνα με το People.

«Ζω για αυτό το είδος της κούρασης»

Μιλώντας αποκάλυψε ότι η αγαπημένη του μητέρα Φίλις «έφυγε από τη ζωή πριν από δύο εβδομάδες». Ο ηθοποιός ανέφερε, μιλώντας για εκείνη: «'Οταν ήμουν 23 ετών της τηλεφώνησα και της είπα: «θέλουν να κάνω αυτή την ταινία του Σπίλμπεργκ, αλλά πρέπει να την κάνω τη νύχτα γιατί την ημέρα παίζω στο Family Ties». Και μου είπε, «Θα είσαι πολύ κουρασμένος..». Συνέχισε λέγοντας πως: «Πίστευε ότι ήταν πολύ κακή ιδέα να κάνω το "Back to the Future". Της άρεσε η ταινία τελικά, [αλλά είχε δίκιο], κουράστηκα».

Κατά τη διάρκεια του πάνελ της NYCC ο ηθοποιός είπε ότι παραμένει αισιόδοξος παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει και προκάλεσε τον ενθουσιασμό και τη συγκίνηση όταν σηκώθηκε για λίγο από τη θέση του, στάθηκε όρθιος και αγκάλιασε τον Κρίστοφερ Λόιντ.

«Είχα μια δύσκολη χρονιά με πολλά προβλήματα υγείας, αλλά είμαι πολύ αισιόδοξος και ευγνώμων», είπε στους θεατές ο ηθοποιός.

{https://twitter.com/i/status/1579192165950885888}

#MICHAEL_J_FOX #CHRISTOPHER_LLOYD #ΠΑΡΚΙΝΣΟΝ
Keywords
Τυχαία Θέματα