Συγκέντρωση νίκης για Χ. Παππού και στο Ζεφύρι - «Να μη χαθεί ούτε μια ψήφος!»

Μάχη για να μην χαθεί ούτε μια ψήφος, ώστε να εκλεγεί η παράταξή του από την πρώτη Κυριακή, ζήτησε, μιλώντας σε συγκέντρωση νίκης στο Ζεφύρι, το βράδυ της Πέμπτης 23 Μαΐου 2019, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

«Οι δημοσκοπήσεις μας δίνουν νίκη από την πρώτη Κυριακή. Αλλά οι δημοσκοπήσεις δεν ψηφίζουν. Να κάνουμε αγώνα πόρτα-πόρτα,

ώστε να μη χαθεί ούτε μια ψήφος την επόμενη Κυριακή. Ζητώ καθαρή εντολή με πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο και στα Συμβούλια των Τοπικών Κοινοτήτων, γιατί θέλουμε ένα ισχυρό Δήμο, που θα παίρνει αποφάσεις για τους πολλούς. Ζητώ ψήφο εμπιστοσύνης για να συνεχίσουμε το έργο μας», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Δεν μπορούμε να παίξουμε το μέλλον των παιδιών μας στα ζάρια και να έχουμε πισωγυρίσματα, για να ψηφίσουμε το γνωστό ή το γείτονα. Κεράστε τον ένα καφέ ρε παιδιά», πρόσθεσε, χαριτολογώντας, ο Χρήστος Παππούς.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην οικονομική εξυγίανση του Δήμου, επισημαίνοντας ότι παρέλαβε το Δήμο με 500 εκατ. ευρώ χρέος. «Ρυθμίσαμε την οφειλή για πάνω από 2128 χρόνια και από την πλευρά μας φροντίσαμε να μην επιβαρύνουμε το Δήμο με δάνεια. Σήμερα ο Δήμος Φυλής έχει ανακτήσει την αξιοπιστία του και βραβεύτηκε για τη διαχείριση των οικονομικών και των έργων του. Όλες οι οικονομικές συναλλαγές του Δήμου γίνονται μέσω Τραπέζης και οι συμβάσεις των έργων ελέγχονται από το Ελεγκτικό Συνέδριο, που είναι ανώτατο δικαστήριο με ελεγκτικές αρμοδιότητες σε όλο το Δημόσιο Τομέα.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στα έργα που έχουν πραγματοποιηθεί στο Ζεφύρι, όπως οι ασφαλτοστρώσεις, τα πεζοδρόμια, οι εφτά νέες πλατείες, οι παιδικές χαρές, η ανακατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου και του Αίθριου της Αττικής Οδού, οι συντηρήσεις των σχολείων και του Κλειστού Γυμναστηρίου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και η ανέγερση του νέου Παιδικού Σταθμού.

Αναφέρθηκε ακόμα στις παρεμβάσεις που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πολιτών, όπως η λειτουργία του Σταθμού του Προαστιακού και του χώρου στάθμευσης, η επαναλειτουργία της λεωφορειακής γραμμής 735, η καθιέρωση της δημοτικής συγκοινωνίας, η λειτουργία ιατρείων στο χώρο του ΚΑΠΗ και η διατήρηση του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στο Ζεφύρι.

Κλείνοντας τόνισε με την έγκριση της χρηματοδότησης για τη δημιουργία Ενεργειακού Πάρκου στη Χωματερή αλλάζει η φυσιογνωμία του Δήμου και πως δεν είναι τυχαία η επιλογή της ΑΕΚ να μεταφερθεί στο Δήμο Φυλής. «Λέτε να είναι τυχαία η επιλογή ενός κολοσσού σαν αυτού που διοικεί ο Μάκης Αγγελόπουλος»; αναρωτήθηκε ο Δήμαρχος Φυλής.

Τέλος, προέβλεψε σαρωτική νίκη της παράταξής του, από την πρώτη Κυριακή, ώστε να συνεχιστεί η αναπτυξιακή προσπάθεια που έχει αρχίσει από το 2014 και βρίσκεται, σήμερα, σε πλήρη εξέλιξη.

Η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των υποψηφίων Δημοτικών και τοπικών Συμβούλων του Ζεφυρίου, εν μέσω επευφημιών του κόσμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα