Συγχαρητήρια Βασιλειάδη σε Παπαχρήστου - Παπαχρήστου: «Τα 15 μέτρα δεν είναι μακριά»

Συγχαρητήρια Βασιλειάδη σε Παπαχρήστου - Παπαχρήστου: «Τα 15 μέτρα δεν είναι μακριά»

Συγχαρητήριο tweet του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, με αφορμή την κατάκτηση του χρυσου μεταλλίου στο τριπλούν του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, από την Βούλα Παπαχρήστου. «Η Βούλα Παπαχρήστου με την κατάκτηση του 3ου χρυσού μεταλλίου

και 4ου στο σύνολο για την ελληνική αποστολή, μετά την εξαιρετική προσπάθειά της, προσέθεσε ακόμη μια μεγάλη επιτυχία για τα ελληνικά χρώματα στο Βερολίνο. Θερμά συγχαρητήρια! Σε ευχαριστούμε!».

Παπαχρήστου: «Τα 15 μέτρα δεν είναι μακριά»

Η Βούλα Παπαχρήστου πρόσθεσε ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο στην ελληνική συλλογή από τους αγωνες του 24ου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Βερολίνο, που είναι το 4ο συνολικά μετά τα επίσης χρυσά του Μίλτου Τεντόγλου και της Κατερίνας Στεφανίδη και το ασημένιο της Νικόλ Κυριακοπούλου.

«Το πίστευα από τη στιγμή που μπήκα στον αγωνιστικό χώρο, από την ημέρα που πάτησα το πόδι στη Γερμανία, πως είμαι σε θέση να κερδίσω αυτό το πρωτάθλημα. Από το πρώτο άλμα μπήκα για τη μεγάλη επίδοση, δεν φοβήθηκα τον αγώνα. Είχα μεγάλα άλματα, ωστόσο δεν κατάφερα να πετύχω ένα νέο ατομικό ρεκόρ. Όμως επιβεβαίωσα την κορυφαία επίδοση στην Ευρώπη. Συγχαρητήρια, στον προπονητή μου, γιατί έκανε το νταμπλ, συγχαρητήρια και στον συναθλητή μου (σ.σ. Τεντόγλου). Ήταν εξαιρετικό και το ένα-δύο των κοριτσιών στο επί κοντώ. Εύχομαι να χάρισα στους Έλληνες έστω και λίγη αισιοδοξία, καλό κουράγιο στις οικογένειες που θρηνούν», είπε η Παπαχρήστου εμφανώς ικανοποιημένη μετά τον αγώνα της και πρόσθεσε:

«Σήμερα ένιωθα πως μπορώ να κάνω 15.00μ, δεν πειράζει το γυροφέρνω πιστεύω κάποια στιγμή θα βγει. Σίγουρα θα συνεχίσω τους αγώνες στη σεζόν, ωστόσο πρέπει να μιλήσω με τον προπονητή μου και τον μάνατζέρ μου. Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά στον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Κώστα Παναγόπουλο και να πω ευχαριστώ σε εκείνον και την ομοσπονδία μας, που μας στηρίζουν. Δεν είναι εύκολοι καιροί, όμως, όλοι μαζί μια γροθιά μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα