Στους ομίλους του Europa Conference League ο ΠΑΟΚ - Νίκησε 2-0 τη Ριέκα στην Κροατία

Χωρίς να... ιδρώσει ιδιαίτερα ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-0 τη Ριέκα μέσα στο γήπεδό της και πήρε το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa Conference League

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» παρουσιάστηκε πολύ σοβαρός και πειθαρχημένος στην Κροατία, μείωσε τα αβίαστα λάθη του στο ελάχιστο, και χάρη στα τέρματα των Ελ Καντουρί και Καγκάβα στο 11' και 80' της αναμέτρησης αντίστοιχα έφυγε με το διπλό και την πρόκριση από την έδρα της Ριέκα

(0-2).

Οι Θεσσαλονικείς θα μπορούσαν κάλλιστα να καθαρίσουν το ματς από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, όμως η τύχη τους γύρισε την πλάτη σε τρεις περιπτώσεις, καθώς οι Σβαμπ και Ελ Καντουρί σημάδεψαν το δοκάρι! Πλέον, το μυαλό όλων στην ομάδα βρίσκεται στην αυριανή κλήρωση (27/8) των ομίλων στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρέταξε τον ΠΑΟΚ με το γνωστό 4-2-3-1, και μία αναγκαστική αλλαγή σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα. Συγκεκριμένα, ο Λούκας Τέιλορ πήρε τη θέση του Ροντρίγκο, ο οποίος τραυματίστηκε στο προηγούμενο ματς.

Κάτω από την εστία βρέθηκε ο Πασχαλάκης, με την αμυντική τετράδα να αποτελείται από τους Τέιλορ, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια. Στις θέσεις των χαφ ξεκίνησαν οι Σβαμπ και Κούρτις, με τους Ζίβκοβιτς και Ελ Καντουρί να κινούνται στις δύο πτέρυγες. Στην κορυφή της επίθεσης βρέθηκε ο Σβιντέρσκι, με τον Μπίσεσβαρ πίσω του σε ελεύθερο ρόλο.

Από την άλλη, οι Κροάτες αγωνίστηκαν με το αμυντικογενές 5-4-1 και τους Πρσκάλο στο τέρμα, Τόμετσακ, Εσκοβάλ, Κρέσιτς, Γκάλοβιτς και Βούκσεβιτς στην άμυνα, τους Πάβιτσιτς, Λεπινίτσα, Ισάχ και Άμπεμ στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Μοναδικός προωθημένος ο Ελβετός, Ντρμιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Europa Conference League, ΠΑΟΚ - Νίκησε 2-0, Ριέκα, Κροατία,Europa Conference League, paok - nikise 2-0, rieka, kroatia