Στο σκοτάδι οι έρευνες για τον αγνοούμενο στον Υμηττό – Η έκκληση της κόρης του

Συνεχίζονται οι έρευνες στον Υμηττό για τον 54χρονο άνδρα που παραμένει αγνοούμενος από το πρωί της Τετάρτης, όταν πήγε για περίπατο στην περιοχή του Καρέα και χάθηκαν τα ίχνη του. Εκδόθηκε Silver Alert, ωστόσο δεν βρέθηκε κανένα ίχνος του από το πρωί της Τετάρτης.

Η κινητοποίηση ΕΛΑΣ και Πυροσβεστικής είναι μεγάλη ενώ σηκώθηκε και drone για να βοηθήσει στις έρευνες για τον αγνοούμενο στον Υμμητό. Το βράδυ της Πέμπτης 4/6 εκδόθηκε silver Alert

ενώ η κόρη του 54χρονου μίλησε στο OPEN και είπε πως ο πατέρας της γνώριζε το βουνό «απ' έξω κι ανακατωτά» καθώς συνήθιζε τους περιπάτους στην περιοχή.

Όπως είπε η κόρη του, αυτό που φοβάται η οικογένεια περισσότερο είναι μήπως ο 54χρονος εμφάνισε κάποιο πρόβλημα με την καρδιά του ή μήπως έγινε κάποιο ατύχημα με ποδηλάτη, επειδή κυκλοφορούσαν πολλά ποδήλατα εκείνη την ημέρα, λόγω Παγκόσμιας Ημέρας Ποδηλάτου.

Απηύθυνε έκκληση αν κάποιος πράγματι από λάθος χτύπησε πιθανώς τον πατέρα της να υποδείξει απλώς το σημείο προκειμένου να καταφέρουν να τον βρουν.

Στις έρευνες συμμετέχει και η οικογένεια του αγνοούμενου, καθώς συμπληρώνονται πλέον σχεδόν δύο 24ωρα από τη στιγμή που εξαφανίστηκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα