Στο νοσοκομείο δύο άνδρες από δαγκωματιές σκύλων στην Πάτρα

Στο νοσοκομείο κατέληξαν δύο άτομα, μετά από επιθέσεις σκύλων, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

Στην μία περίπτωση, σύμφωνα με πληροφορίες, 49χρονος δέχθηκε επίθεση από αδέσποτο σκύλο, ο οποίος τον τραυμάτισε στο πόδι. Ο 49χρονος μεταφέρθηκε μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας», όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Στη δεύτερη περίπτωση, ένας 31χρονος δέχθηκε επίθεση από σκύλο, όταν αυτός ξέφυγε της προσοχής του 53χρονου ιδιοκτήτη του, τραυματίζοντάς τον στο πόδι. Ο 31χρονος μεταφέρθηκε, και αυτός, για την παροχή πρώτων βοηθειών, στο Γενικό Νοσοκομείο

«Αγιος Ανδρέας».

Δικογραφίες σχηματίστηκαν για τα δύο περιστατικά από την αστυνομία.

Οι ανακοινωσεις της αστυνομιας

Από τους αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 53χρονου, διότι χθες το βράδυ στην Πάτρα σκύλος του διέφυγε της προσοχής του και προκάλεσε σωματική βλάβη σε 31χρονο, που κινούταν με δίκυκλο, δαγκώνοντας τον στο αριστερό πόδι. Ο 31χρονος μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», από όπου μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών αποχώρησε.

* Από τους αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, διότι χθες το απόγευμα στην Πάτρα αδέσποτος σκύλος προκάλεσε σωματική βλάβη σε 49χρονο που κινούταν πεζός, δαγκώνοντας τον στο αριστερό πόδι. Ο 49χρονος μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», από όπου μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών αποχώρησε.

Πηγή: patrastimes.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάτρα,patra