Στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας αύριο Σάββατο ο Κικίλιας

Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας θα επισκεφθεί αύριο, Σάββατο 14 Νοεμβρίου και ώρα 11:00, το νέο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Μετά την επίσκεψή του στο νέο ΓΝ Χαλκίδας, ο Υπουργός Υγείας θα κάνει δηλώσεις στους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας θα επισκεφθεί αύριο, Σάββατο 14 Νοεμβρίου και ώρα 11:00, το νέο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Μετά την επίσκεψή του στο νέο ΓΝ Χαλκίδας, ο Υπουργός Υγείας θα κάνει δηλώσεις

στους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Υπενθυμίζεται ότι μετά το χθεσινό τριπλο αρνητικό ρεκόρ σε κρούσματα, θανάτους και διασωληνωμένους, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 3038 νέα κρούσματα σήμερα 13/11.

Παράλληλα, αυξάνεται ο αριθμός των εισαγωγών και των διασωληνωμένων, γεγονός που εντείνει την ανησυχία για τις αντοχές του ΕΣΥ. Την δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα αποκαλύπτουν τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Υγείας, με βάση τα οποία σήμερα, σε όλη τη χώρα, λειτουργούν συνολικά 1.143 κλίνες ΜΕΘ.

Από αυτές, 830 είναι κατειλημμένες και 313 κενές (ποσοστό 27,5%). Αναλυτικά τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Υπουργείο Υγείας ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης:Θρίλερ με τα σχολεία: Η Κεραμέως έβαλε τους λοιμωξιολόγους να ψηφίσουν, συνεχίζεται η συνεδρίασηΚορονοϊός: «Βράζουν» Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ο χάρτης με τα 3038 κρούσματα σήμερα
Keywords
Τυχαία Θέματα