Στην πρώτη γραμμή η Αχτσιόγλου - Πώς βλέπουν στο ΣΥΡΙΖΑ τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ

Στο φουλ οι μηχανές της Κουμουνδούρου με σκοπό την καλύτερη οργάνωση του κόμματος, ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Το αποτέλεσμα τόσο των ευρωεκλογών όσο και των δημοτικών - περιφερειακών εκλογών δεν ήταν το επιθυμητό. Εν τω μεταξύ, στην Κουμουνδούρου έχουν ξεκινήσει οι καθημερινές συσκέψεις υπό την προεδρεία του Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να καθοριστεί η τακτική που θα ακολουθηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ το επόμενο διάστημα.

Χθες

υπήρξε η πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής όπου ο Πάνος Σκουρλέτης, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Αλέξης Χαρίτσης, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο Νίκος Παππάς και η Έφη Αχτσιόγλου συζήτησαν και καθόρισαν τις πρώτες κινήσεις που θα κάνει το κόμμα με την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην πρώτη γραμμή του κόμματος θα βρεθεί η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου. Οι πληροφορίες λένε ότι η Έφη Αχτσιόγλου θα αναλάβει το κομμάτι της επικοινωνίας καθώς η κυβέρνηση θα στηρίξει ένα μεγάλο μέρος της επικοινωνιακής της τακτικής στην ανάδειξη των εργασιακών μέτρων.

Με βάση τα αποτελέσματα των εκλογών, στην πλατεία Κουμουνδόυρου εντοπίστηκε μία έλλειψη επικοινωνίας του κυβερνητικού έργου και αυτό θέλουν να το υπερκαλύψουν με την υπουργό Εργασίας. Σημαντικό επικοινωνιακό ρόλο το επόμενο διάστημα θα έχουν και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Αλέξης Χαρίτσης και ο Γιάννης Δραγασάκης.

Πώς βλέπουν τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ

Στελέχη της κυβέρνησης παρακολουθούν στενά τα «αδελφικά» πυρά στο ΚΙΝΑΛ, με την απομάκρυνση του Ευάγγελου Βενιζέλου. Θεωρούν ότι οι εξελίξεις αυτές μπορεί να είναι ευεργετικές για το κυβερνών κόμμα με την προσέλκυση ψηφοφόρουν από την ίδια κεντροαριστερή δεξαμενή. Για να συμβεί αυτό, όπως και οι ίδιοι γνωρίζουν, προυποθέτει σκληρή αντιπαράθεση. Μάλιστα όπως τονίζουν «μπορεί η κ. Γεννηματά να απομάκρυνε τον κ. Βενιζέλο αλλά, ουσιαστική αλλαγή στάσης σε βασικά ζητήματα δεν έχει κάνει». Γι' αυτό τέλος, το ερώτημα για το εάν θα συνεργαστεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα παραμείνει στο τραπέζι μέχρι και την ημέρα των εκλογών.

Keywords
Τυχαία Θέματα