Στην Ευελπίδων η Super Κική, κατηγορείται για υπόθεση ξυλοδαρμού

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων για να απολογηθεί στον ανακριτή οδηγείται αυτή την ώρα η super Κική μαζί με τις άλλες δύο γυναίκες έπειτα από την ποινική δίωξη που της ασκήθηκε για ληστεία και ενδοοικογενειακή απειλή.

Η γνωστή influencer όπως φαίνεται κι από τις φωτογραφίες του Dnews, με χειροπέδες και με συνοδεία από την ασφάλεια αναχώρησε πριν απο λίγο από το Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Σμύρνης όπου κρατείται αυτές τις μέρες.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη μετέβη ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών μαζί με τη συνέταιρό της και μια

ακόμη φίλη τους με την κατηγορία ότι υποκίνησαν τον άγριο ξυλοδαρμό ενός 37χρονου με δράστη έναν άγνωστο άνδρα στην περιοχή της Πανεπιστημιούπολης του Ζωγράφου.

Από την πλευρά του ο 37χρονος καταγγέλλει η influencer μαζί με τις άλλες δύο γυναίκες τον οδήγησαν στην Πανεπιστημιούπολη με πρόσχημα να λύσουν κάποιες προσωπικές διαφορές τους και εκεί ένας άγνωστος άνδρας τον ξυλοκόπησε άγρια.

Οι τρεις κοπέλες πέρασαν τη νύχτα στο κρατητήριο μετά τη μήνυση που υπέβαλε σε βάρος τους ο 37χρονος ενώ οι ίδιες έχουν μηνύσει τον πρώην σύντροφο της μιας για απειλή,εξύβριση και ενδοοικογενειακή βία.

#SUPER_ΚΙΚΗ #ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ #ΖΩΓΡΑΦΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα