Στην αντεπίθεση ο ιερέας που κατηγορείται για ασέλγεια σε 12χρονη, βάζει στο «κάδρο» τον παππού

Ο ιερέας που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε 12χρονη στη Μάνη, υπόθεση που ξεσήκωσε σάλο σε όλη τη χώρα και προκάλεσε την παρέμβαση του Αρχιεπισκόπου, τώρα κατηγορεί τον παππού της μικρής.

Κατηγορίες κατά του παππού της 12χρονης στη Μάνη εκτοξεύει τώρα ο ιερέας στη Μάνη που κατηγορείται ότι ασελγούσε στο κορίτσι.

Ο ιερέας είχε σχέση με την μητέρα του κοριτσιού και φέρεται ότι το εκμεταλλευόταν σεξουαλικά, ανέφερε στις αρχές πως η μικρή του εκμυστηρεύτηκε ότι ο παππούς της ασελγούσε πάνω της.

«Η μικρή μου είπε ότι την πείραξε ο παππούς της. Το είπα στη μητέρα

της και αυτή μου είπε: μη δίνεις σημασία. Εγώ της μιλούσα και τη ρωτούσα πως περνούσε με την γιαγιά και τον παππού. Με αποκάλεσε μπαμπά και εκείνη τη στιγμή της είπα δεν θέλω να με λες μπαμπά, πάτερ Νίκο, γιατί δεν είμαι ο μπαμπάς σου. Μου είπε ότι θέλει να μου πει κάτι και είπε ότι ο παππούς τη βαρούσε και ότι την έβαζε στα πόδια του, την χάιδευε και κάποια στιγμή της ανέβασε τα ρούχα της», φέρεται να είπε σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε το Star.

«Ποτέ δεν έμεινα μόνος μου με την μικρή στο σπίτι. Σε διαφορετικά δωμάτια μέναμε. Το παιδί κάπνιζε. Η μητέρα χτυπούσε το παιδί. Αν έκανε κάποια ζημιά είχε πάντα το χέρι σηκωμένο. Ενδιαφερόμουν για το παιδί. Είχα πει στη μητέρα να το πάω σχολείο, καθαρά για φιλανθρωπία το έκανα και τους φιλοξενούσα. Της παρείχα και τροφή και στέγη και μετά αυτή στράφηκε εναντίον μου και της είπα ο Θεός ας κρίνει εγώ έκανα αυτό που ένιωθα. Ποτέ δεν συνέβη αυτό το περιστατικό που λέει η μικρή», σχολίασε ο ίδιος.

Απολογείται ο παππούς

Εν τω μεταξύ, σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί στην ανακρίτρια Γυθείου ο παππούς του κοριτσιού. Ο ηλικιωμένος, που έχει κινητικά προβλήματα έπειτα από χειρουργική επέμβαση θα βρεθεί ενώπιον της ανακρίτριας.

Ο παππούς, από την πλευρά του, έχει ρίξει τις ευθύνες στον ιερέα, λέγοντας πως αυτός ήταν που ασελγούσε στην εγγονή του, αν και η 12χρονη κατήγγειλε και τους δύο στις αρχές. Η μητέρα της επιμένει πως δεν την έχει πειράξει ο παππούς της, ενώ αναμένεται να ζητήσει να πάρει πίσω την επιμέλεια του παιδιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα