Παραμένει υπό κράτηση ο ποδοσφαιριστής της Γιουνάιτεντ, Μέισον Γκρίνγουντ

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μέισον Γρκινγουντ, έπειτα από την ακρόασή του στο δικαστήριο.

Ο αθλητής κατηγορείται για απόπειρα βιασμού, επίθεση και εξαναγκαστική και ελεγκτική συμπεριφορά εις βάρος της πρώην συντρόφου του.

Επίσης, κατηγορείται ότι παρακολουθούσε τους λογαριασμούς της καταγγέλλουσας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ότι «προέβαινε σε απειλές και υποτιμητικά σχόλια προς το πρόσωπό της, που ισοδυναμούν με σοβαρή επίδραση σε αυτήν», σύμφωνα με την εισαγγελέα.

Ο 21χρονος παρέδωσε το διαβατήριό του στην αστυνομία στο πλαίσιο

των όρων εγγύησης σε προηγούμενη ακροαματική διαδικασία, οι οποίοι περιλαμβάνουν εντολή να μην επικοινωνήσει με την καταγγέλλουσα, τους γονείς της ή τους φίλους της.

Ο Γκρίνγουντ, που κάποτε θεωρούνταν ένας από τους πιο ταλαντούχους Άγγλους επιθετικούς της γενιάς του, δεν έχει παίξει ή προπονηθεί με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη σύλληψή του πριν από 10 μήνες. Η Nike τερμάτισε επίσης τη συμφωνία χορηγίας μαζί του και η Electronic Arts τον αφαίρεσε από τις ενεργές ομάδες στο παιχνίδι Fifa 22.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανέφερε σε ανακοίνωσή της: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σημειώνει ότι ασκήθηκαν ποινικές διώξεις κατά του Μέισον Γκρίνγουντ από την Εισαγγελία του Στέμματος. Παραμένει σε διαθεσιμότητα από τον σύλλογο, εν αναμονή της έκβασης της δικαστικής διαδικασίας».

Να σημειώσουμε ότι ο Γκρίνγουντ ναι μεν έχει τεθεί εκτός Γιουνάιτεντ, ωστόσο εισπράττει κανονικά τα λεφτά που αναγράφονται στο συμβόλαιο του (87.000 ευρώ την εβδομάδα) κι αυτό θα συμβαίνει έως ότου εκδοθεί η απόφαση του δικαστηρίου.

Ο Γκρίνγουντ έκανε το ντεμπούτο του στην Αγγλία σε έναν αγώνα του Uefa Nations League εναντίον της Ισλανδίας τον Σεπτέμβριο του 2020, σε ηλικία 18 ετών.

#ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ_ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ #ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ #ΦΥΛΑΚΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιουνάιτεντ Μέισον Γκρίνγουντ,giounaitent meison gkringount