Στέφανος Χίος: Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της δολοφονικής επίθεσης (vid)

Καρέ καρέ η δολοφονική επίθεση που δέχτηκε ο Στέφανος Χίος έξω από το σπίτι του. Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνονται οι κινήσεις του δράστη, που έστησε ενέδρα στον δημοσιογράφο τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Σε βίντεο έχει  καταγραφεί η δολοφονική επίθεση που δέχτηκε έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια, ο Στέφανος Χίος τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Όπως φαίνεται στα πλάνα, ο δημοσιογράφος φτάνει έξω από το σπίτι του κι έχει αναμμένη

τη μεγάλη σκάλα του αυτοκινήτου του, με το ρολόι να δείχνει 02:47 το πρωί. 

Λίγο αργότερα ο δράστης τον πλησιάζει και από το παράθυρο του αυτοκινήτου, τον πυροβολεί σε κοντινή απόσταση. Ο δημοσιογράφος, αφού δέχεται το χτύπημα βγαίνει από το αμάξι προκειμένου να κυνηγήσει τον δράστη, ενώ λίγο αργότερα επιστρέφει στο αυτοκίνητό του και κατευθύνεται στο νοσοκομείο.

Ο δράστης τον πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής και τον τραυμάτισε στον λαιμό και στα πλευρά.

Ο Στέφανος Χίος έδωσε την Τρίτη την πρώτη του κατάθεση στους αστυνομικούς από το νοσοκομείο ΚΑΤ όπου και νοσηλεύεται, ενώ φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι δεχόταν απειλές, λόγω ρεπορτάζ που δημοσίευσε στην εφημερίδα του και να έδωσε σχετικά στοιχεία.

Το site της εφημερίδας Μακελειό, την οποία εκδίδει ο Στέφανος Χίος, ανέφερε σε σχετικό δημοσίευμα ότι έχει στη διάθεσή της τέσσερα βίντεο και 30 φωτογραφίες από κάμερες ασφαλείας, που έχουν καταγράψει καρέ καρέ την επίθεση. Ένα από αυτά είναι και το παραπάνω βίντεο, που έχει αναρτηθεί στο ίδιο site.

Η ΣΚΗΝΗ ΤΗΣ ΕΝΕΔΡΑΣ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ, ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ | makeleio.gr from Makeleio WebTV on Vimeo.

Keywords
Τυχαία Θέματα