Στα κάγκελα δήμος για fake πρωτιές κρουσμάτων: «Επηρεάζεται η ψυχολογία των δημοτών...»

Στα κάγκελα ο δήμος Κηφισιάς όπου με ανακοίνωσή του επιτήθεται στα ΜΜΕ που δημοσιεύουν «ανακριβή» στοιχεία που φέρνουν το δήμο Κηφισιάς στους «κόκκινους» δήμους λόγω κορονοϊού.

Όπως τονίζει με ανακοίνωσή του «Με λύπη διαπιστώνουμε ότι δημοσιεύονται και ανακοινώνονται πληροφορίες σε αρκετά Μέσα Ενημέρωσης, σχετικά με την κατά καιρούς υψηλή επιβάρυνση κρουσμάτων COVID-19 στο Δήμο Κηφισιάς. Κάποιες μάλιστα πληροφορίες εμφανίζουν τον Δήμο μας στην πρώτη ή τη δεύτερη θέση των κρουσμάτων στην Αττική».

Και συνεχίζει «Πρόκειται για

ανακριβείς πληροφορίες, ως προς τον παρόντα χρόνο, οι οποίες έχουν δυσμενείς επιπτώσεις στην ψυχολογία των κατοίκων, των επισκεπτών καθώς και στη λειτουργία της τοπικής αγοράς».

Και καταλήγει λέγοντας «Σύμφωνα με την ενημέρωση που διαθέτει ο Δήμος μας από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και τον ΕΟΔΥ δεν υπάρχει αυτή την περίοδο αύξηση των κρουσμάτων του ιού, αλλά μεγάλη μείωση τους, σε σύγκριση με το καλοκαίρι, παρά την άνοδο της Αττικής. Παρακαλούμε τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα στην αποκατάσταση των ανακριβών αναφορών στον Δήμο Κηφισιάς. Παρακαλούμε επίσης στις νέες αναφορές για τον αριθμό των κρουσμάτων του ιού στον Δήμο Κηφισιάς να παρατίθεται και η ακριβής πηγή των πληροφοριών τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα