Σπαρακτική παράκληση γιατρού με κορονοϊό: Εμβολιαστείτε χθες, άλλαζα πάπιες σε 19χρονο

Ένας γιατρός δημοσίευσε την εμπειρία του με τον κορονοϊό στην προσπάθειά του να δείξει ότι τα εμβόλια σώζουν στην πράξη ζωές.

Όπως αναφέρει στη σύντομη αλλά συγκινητική ανάρτησή του, έκανε το εμβόλιο όντας γιατρός τον Φεβρουάριο του 2021, ενώ όπως αποκαλύπτει έχει και βρογχικό άσθμα. Ο γιατρός αυτός είναι πάνω από 65 ετών και με το υποκείμενο νόσημα στο ...ιστορικό του όπως αναφέρει δεν θα την «έβγαζε καθαρή».

Δίπλα του στο νοσοκομείο νοσηλευόταν ένας 19χρονος με πολύ σοβαρή πνευμονία και στους δύο πνεύμονες, και σοβαρή αναπνευστική ανεπάρκεια και την νύχτα ο γιατρός του άλλαζε

πάπιες... Το πιο λυπηρό από όλα είναι ότι την στιγμή που εκείνος πήρε εξιτήριο την ίδια ώρα ένας 24χρονος και ένας 28χρονος μπήκαν στην εντατική.

«Αν το φθινόπωρο γεμίσουν οι εντατικές και τέτοια παιδιά αντί για εντατική βρεθούν στο ράντζο;» αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Εμβολιαστείτε...χθες» αναφέρει με μεγάλα κεφαλαία γράμματα και την ανάρτησή του συνοδεύει μια φωτογραφία με τον ίδιο να φοράει οξυγόνο αλλά να είναι χαμογελαστός παρόλη την εξάντλησή του γιατί ξέρει ότι μπόρεσε να νικήσει τον κορονοϊό χάρη σε ένα σωτήριο τσίμπημα.

Η ανάρτηση του γιατρού Ηλία Παπαζήση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

{https://www.facebook.com/elias.papazissis/posts/10223240291374591}

Keywords
Τυχαία Θέματα