Σπαραγμός και οδύνη στο τελευταίο αντίο του 15χρονου που πνίγηκε στη Χαλκιδική (βίντεο)

H τραγωδία σε παραλία της Χαλκιδικής, με θύμα ένα 15χρονο αγόρι που πνίγηκε ενώ κολυμπούσε με τους φίλους του, έχει σκορπίσει θλίψη στο Λιποχώρι Σκύδρας αλλά και αναπάντητα ερωτήματα.

Φως στις συνθήκες θανάτου του 15χρονου αγοριού αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων. Μπορεί η ιατροδικαστική εξέταση να έδειξε ως αιτία θανάτου τον πνιγμό, ωστόσο το μεγάλο ερώτημα είναι αν το παιδί έχασε τις αισθήσεις του από κάποια άλλη αιτία προτού πνιγεί.

«Όλα έγιναν όταν πήγαμε να βγούμε.

Πάτησε σε μια λακκούβα και μάλλον τον ρούφηξε προς τα μέσα. Η θάλασσα γινόταν απότομα βαθιά. Μετά τον είδαμε μπρούμυτα. Στην αρχή νόμιζα έκανε πλάκα. Τον γύρισα και έβγαζε αφρούς. Φωνάξαμε βοήθεια και έτρεξαν όλοι από την παραλία». Με αυτά τα λόγια ένας φίλος του 15χρονου περιγράφει τη μοιραία στιγμή.

Όταν το παιδί βγήκε από το νερό, ήταν ήδη αργά. Παρά τις μεγάλες προσπάθειες, ο 15χρονος δεν επανήλθε ποτέ.

Θλίψη στο Λιποχώρι Σκύδρας

Στο Λιποχώρι Σκύδρας, όλοι μιλούν για ένα αγόρι που δεν προκαλούσε ποτέ. «Ήταν πολύ ήσυχο, καθόταν στο πάρκο, έπαιζε μαζί με τα παιδιά, τον βλέπαμε εδώ πέρα, δεν ήταν πονηρό παιδί».

Ο πατέρας του άτυχου 15χρονου έμαθε ότι έφυγε από τη ζωή ο γιος του την ώρα που εργαζόταν. Όταν έφθασε στην πλατεία του χωριού, κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των συγχωριανών του.

«Κατέρρευσε, ασθενοφόρο ήρθε και τον πήρε στην Έδεσσα, το ίδιο και τη γιαγιά του παιδιού».

Το τελευταίο «αντίο»

Γονείς, συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί, το απόγευμα είπαν το τελευταίο «αντίο» στον άτυχο νεαρό. Η κηδεία έγινε μέσω σε κλίμα οδύνης με τραγικές φιγούρες του γονείς του, που έχασαν το μοναχοπαίδι τους.

Οι φίλοι του 15χρονου τον «αποχαιρέτησαν» κρατώντας λευκά τριαντάφυλλα στα χέρια.

Δείτε το ρεπορτάζ του Mega:

#ΠΝΙΓΜΟΣ #ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ #ΑΓΟΡΙ #ΘΑΛΑΣΣΑ #ΦΙΛΟΙ
Keywords
Τυχαία Θέματα