«Σπάει» τα ταμεία το βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι - Κονταροχτυπιέται με τον Χάρι Πότερ

Ο εκδότης του πρίγκιπα Χάρι δήλωσε ότι οι πωλήσεις του βιβλίου «ξεπέρασαν τις προσδοκίες».

Ο εκδότης των αμφιλεγόμενων απομνημονευμάτων του πρίγκιπα Χάρι αναφέρει, σύμφωνα με το bbc, ότι οι πωλήσεις έχουν ξεπεράσει τις «πιο αισιόδοξες προσδοκίες» του.

Ο Transworld Penguin Random House δήλωσε ότι το Spare ήταν το πιο «πολυσυζητημένο» μη λογοτεχνικό βιβλίο του οποίου οι πωλήσεις μέχρι στιγμής ξεπερνούν τα 400.000 αντίτυπα.

Πρίγκιπας Χάρι vs Χάρι Πότερ

Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου πούλησε 1,84 εκατ. τεμάχια την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του το 2007 - που εξακολουθεί να αποτελεί βρετανικό ρεκόρ για τη μυθοπλασία.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Transworld Larry Finlay δήλωσε: «Πάντα γνωρίζαμε ότι αυτό το βιβλίο θα πετύχαινε, αλλά ξεπερνά ακόμη και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες μας».

«Απ' όσο γνωρίζουμε, τα μόνα βιβλία που έχουν πουλήσει περισσότερα την πρώτη μέρα είναι αυτά με πρωταγωνιστή τον άλλο Χάρι (Πότερ)».

Ορισμένα βιβλιοπωλεία στο Ηνωμένο Βασίλειο άνοιξαν ώρες νωρίτερα την Τρίτη, εν αναμονή των ισχυρών πωλήσεων, με τους ειδικούς του κλάδου να προβλέπουν ότι το Spare θα μπορούσε να είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους τίτλους προπαραγγελιών της τελευταίας δεκαετίας.

Οι άνθρωποι έκαναν ουρές για τα μεταμεσονύχτια εγκαίνια των καταστημάτων, με μια χούφτα ανθρώπους να περιμένουν έξω από το WH Smith στο σταθμό Victoria του Λονδίνου για να είναι από τους πρώτους που θα αγοράσουν ένα αντίτυπο.

#ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ_ΧΑΡΙ #ΧΑΡΙ_ΠΟΤΕΡ #ΠΩΛΗΣΕΙΣ #ΒΙΒΛΙΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Σπάει, Χάρι - Κονταροχτυπιέται, Χάρι Πότερ,spaei, chari - kontarochtypietai, chari poter