Σοβαρό τροχαίο στην παραλιακή: Αυτοκίνητο με τέσσερις 20χρονους καρφώθηκε σε κολώνα

Σε σοβαρή κατάσταση δύο από τους τέσσερις νεαρούς.

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στην παραλιακή λεωφόρο, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, με τέσσερις τραυματίες, εκ των οποίων οι δύο σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ατύχημα συνέβη όταν ένα αυτοκίνητο μάρκας BMW, στο οποίο επέβαιναν τέσσερις νεαροί ηλικίας 19 έως 21 ετών, εξετράπη της πορείας του στη λεωφόρο Ποσειδώνος, κοντά στη συμβολή με την οδό Αλίμου.

Το όχημα, κινούμενο με μεγάλη ταχύτητα, προσέκρουσε με σφοδρότητα σε

κολώνα φωτεινού σηματοδότη. Η σύγκρουση ήταν τόσο ισχυρή που η κολώνα διαπέρασε τη δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου και έφτασε σχεδόν έως τον χώρο του οδηγού.

Διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν άμεσα την Άμεση Δράση και το ΕΚΑΒ, ενώ στο σημείο έσπευσαν πρώτοι πυροσβέστες, οι οποίοι συνέδραμαν στον απεγκλωβισμό ενός εκ των επιβαινόντων με τη βοήθεια της ΕΛ.ΑΣ.

Τα τέσσερα άτομα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία, με δύο εξ αυτών να φέρουν σοβαρά τραύματα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι το δυστύχημα συνέβη στο ίδιο σημείο όπου μόλις έναν μήνα πριν είχε σημειωθεί καραμπόλα οκτώ οχημάτων.

Το τροχαίο έλαβε χώρα λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα, υπό βροχόπτωση και με το οδόστρωμα ολισθηρό, συνθήκες που ενδέχεται να συνέβαλαν στην απώλεια ελέγχου του οχήματος.

#ΤΡΟΧΑΙΟ #ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ #ΚΟΛΩΝΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Σοβαρό, Αυτοκίνητο, 20χρονους,sovaro, aftokinito, 20chronous