Σούσουρο στο Hollywood: Η Τζολί διέρρευσε φωτογραφίες με τον Μπράντ Πιτ ενώ ήταν παντρεμένος με την Άνιστον

Πανικό έχει προκαλέσει η Αντζελίνα Τζολί, καθώς φημολογείται ότι διέρρευσε η ίδια φωτογραφίες με τον Μπραντ Πιτ, την περίοδο που ήταν ακόμα παντρεμένος με την Τζένιφερ Άνιστον.

Ήταν το 2005 όταν τα δημοσιεύματα που ήθελαν την Αντζελίνα Τζολί να έχει σχέση με τον Μπραντ Πιτ, ενώ εκείνος ήταν παντρεμένος με τη Τζένιφερ Άνιστον έσκασαν

σαν «βόμβα» στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Στα απομνημονεύματά του, με τίτλο «Like a Rolling Stone» που κυκλοφόρησαν χθες, Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου, ο Γιαν Βένερ αποκαλύπτει πως πίσω από τη διαρροή των πρώτων φωτογραφιών της Τζολί με τον Πιτ κρυβόταν η ίδια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Glow Up Mag (@glowupmag)

Όπως αναφέρει, την περίοδο που ήταν ιδιοκτήτης του US Weekly, ένας φωτογράφος με τον οποίο συνεργαζόταν έλαβε ένα τεράστιο φιλοδώρημα από την Αντζελίνα Τζολί για να δημοσιεύσει τις φωτογραφίες της με τον Μπραντ Πιτ, κατά την πρώτη τους «κρυφή έξοδο». Η ηθοποιός έδωσε στον φωτογράφο όλες τις πληροφορίες σχετικά με το θέρετρο που διέμενε με τον Μπρατ Πιτ στην ακτή της Κένυας, ενώ εκείνος ήταν ακόμα παντρεμένος με τη Τζένιφερ Άνιστον. Μάλιστα, τον ενημέρωσε για την ακριβή ώρα, που θα έβγαιναν οι δυο τους στην παραλία, προκειμένου να τραβήξει την τέλεια φωτογραφία.

«Έλαβε την πληροφορία ότι η Τζολί βρισκόταν σε ένα θέρετρο στις ακτές της Αφρικής, σε ένα μυστικό ταξίδι με τον τότε παντρεμένο Μπραντ Πιτ. Πήραμε πρώτοι τη φωτογραφία, ήταν το ντεμπούτο των Μπραντζελίνα», γράφει ο Βένερ.

Τζολί και Πιτ γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Mr and Mrs Smith» και οι φήμες που τους ήθελαν μαζί κυκλοφόρησαν πολύ γρήγορα. Τον Ιανουάριο του 2005 η Τζένιφερ Άνιστον και ο Μπραντ Πιτ ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, κάνοντας λόγο για «φορτωμένο πρόγραμμα» και «αγεφύρωτες διαφορές».

Μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχε επιβεβαιωθεί η σχέση του Πιτ με τη Τζολί, μέχρι τη στιγμή που κυκλοφόρησαν στο US Weekly οι επίμαχες φωτογραφίες τον Μάιο του 2005.

#HOLLYWOOD #ΜΠΡΑΝΤ_ΠΙΤ #ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ_ΤΖΟΛΙ #ΤΖΕΝΙΦΕΡ_ΑΝΙΣΤΟΝ #ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα