Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις: Έπνιξε το βρέφος και του έβαλε χαρτί στο στόμα - Γνώρισε τον πατέρα μέσω facebook

Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν οι ελληνικές Αρχές σε σχέση με την υπόθεση που είχε συγκλονίσει πριν από μερικούς μήνες το πανελλήνιο. Η μητέρα και η γιαγιά του βρέθους συνελήφθησαν καθώς από ότι φαίνεται πέταξαν το βρέφος σε κάδο σκουπιδιών στην Πετρούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για την 19χρονη μητερα του μωρού και τη γιαγιά του που είναι 54 ετών και έχει γεννηθεί στην Αλβανία. Οι γυναίκες ομολόγησαν ότι σκότωσαν το βρέφος και

το έριξαν στον κάδο, καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενά τους «επρόκειτο για ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη».

Συγκεκριμένα η 19χρονη είπε στις αρχές ότι έπνιξε το μωρό με τον ίδιο του τον ομφάλιο λώρο μέσα στη μπανιέρα και μετά το έδωσε στη μητέρα της για να το πετάξει στα σκουπίδια!

Με βάση όσα είπε η 19χρονη στην αστυνομία, είχε γνωρίσει τον πατέρα του παιδιού μέσω Facebook και το μωρό προέκυψε χωρίς να το θέλει κανένας από τους δύο. Ωστόσο πρόσθεσε ότι δεν είναι σίγουρη αν είναι όντως εκείνος ο πατέρας... Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, έκανε ό,τι μπορούσε για να μη γίνει αντιληπτή η κατάστασή της.

Οι δύο γυναίκες εντοπίστηκαν μετά από ελέγχους των αστυνομικών Αρχών σε σπίτια της γύρω περιοχής, με βάση το DNA που είχε βρεθεί στον τόπο του εγκλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι η νεκροψία - νεκροτομή που ολοκληρώθηκε την επόμενη του εντοπισμού του βρέφους, έδειξε εγκληματική ενέργεια. Ο δράστης ή οι δράστες έπνιξαν με τον ομφάλιο λώρο και ένα κομμάτι σχοινί το αγοράκι φιμώνοντας το με ένα κομμάτι χαρτί, λίγη ώρα μετά τη γέννηση του το προηγούμενο βράδυ.

*φωτογραφία αρχείο ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα