Σοκαριστικό βίντεο από τροχαία σύγκρουση στις ΗΠΑ, έπεσε πάνω τους με τεράστια ταχύτητα αλλά γλίτωσαν... από θαύμα

«Είναι θαύμα», δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας στη συνέντευξη Τύπου.

Σοκαριστικό βίντεο από προάστιο της Ουάσιγκτον στη Βιρτζίνια, με αστυνομικό που σώθηκε την τελευταία στιγμή από αυτοκίνητο που διέσχισε το αντίθετο ρεύμα σε αυτοκινητόδρομο και έπεσε πάνω σε όχημα που είχε σταματήσει για αστυνομικό έλεγχο.

Η κάμερα προσαρμοσμένη στο ταμπλό του περιπολικού κατέγραψε την τρομακτική σκηνή. Ουδείς σκοτώθηκε ή τραυματίστηκε σοβαρά.

«Είναι θαύμα», δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας, Κέβιν Ντέιβις στη συνέντευξη Τύπου.

Ο αστυνομικός είχε σταματήσει για έλεγχο

μία BMW και μιλούσε με τον οδηγό. Μία άλλη BWM ήρθε με ιλιγγιώδη ταχύτητα από το απέναντι ρεύμα κυκλοφορίας, πέρασε στην αντίθετη λωρίδα, χτύπησε το σταματημένο αυτοκίνητο και στη συνέχεια το περιπολικό.

Αν και χτύπησε στο πόδι, ο αστυνομικός «ψύχραιμος, πήδηξε το προστατευτικό κιγκλίδωμα και έσπευσε στον ασύρματο», είπε ο Ντέιβις.

Οι τρεις έφηβοι, που επέβαιναν στην BMW M3, τη γλίτωσαν με ελαφρά τραύματα ενώ ο αστυνομικός και ο οδηγός της άλλης BMW διακομίστηκαν επίσης με ελαφρά τραύματα σε νοσοκομείο, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Στον 17χρονο οδηγό απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απερίσκεπτη οδήγηση, ενώ ο αστυνομικός «είναι ευτυχής που είναι ζωντανός», όπως είπε ο Ντέιβις.

#ΗΠΑ #ΤΡΟΧΑΙΑ #ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ #ΑΜΑΞΙ #ΒΙΝΤΕΟ #ΤΡΟΧΑΙΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Σοκαριστικό, ΗΠΑ,sokaristiko, ipa