Σοκαριστικά βίντεο με 15χρονα παιδία από «συμμορίες» που δίνουν ραντεβού για ξύλο στον Άγιο Δημήτριο

Βίντεο και εικόνες που σοκάρουν έρχονται στη δημοσιότητα με άγριο ξύλο από συμμορίες ανηλίκων στην περιοχή του Άγιου Δημητρίου, με αποτέλεσμα ένας 15χρονος να καταλήξει στο νοσοκομείο μαχαιρωμένος κι ένας ακόμη με βαριές κακώσεις στο κεφάλι από γκλοπ.

Μαθητές μόλις 14 και 15 ετών έδωσαν «ραντεβού» για να παίξουν άγριο ξύλο προκειμένου να «λύσουν» με αυτό τον τρόπο τις όποιες διαφορές τους.

Σημείο συνάντησης πεζοδρόμος έξω από Δημοτικό σχολείο στον Άγιο Δημήτριο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του mega.

Οι φίλοι των δύο μελών των συμμοριών έχουν δημιουργήσει αρένα γύρω από τους δυο νεαρούς μαθητές και μάλιστα τους δίνουν οδηγίες για πιο άγριο ξύλο.

Όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο τους προτρέπουν για κλωτσιές στο κεφάλι καθώς στέκονται και βιντεοσκοπούν το άγριο ξύλο.

Κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν την Αστυνομία και έφτασαν στο σημείο άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και προχώρησαν σε προσαγωγές, ωστόσο φαίνεται ότι οι ανήλικοι δεν πτοήθηκαν αφού έδωσαν ραντεβού για ξύλο σε άλλο σημείο.

Μετά από 3 ημέρες καταγράφηκε κι άλλο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων στην ίδια περιοχή. Το ξύλο κατέληξε σε άγρια συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων με αποτέλεσμα δύο παιδιά, ηλικίας 14 και 15 ετών να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Δείτε βίντεο

#ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ #ΑΝΗΛΙΚΑ #ΑΓΙΟΣ_ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ #ΞΥΛΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα