Σοκ και δέος: Πάνω από 6.000 τα κρούσματα σήμερα

Σοκ και δέος από τα κρούσματα σήμερα καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτά αναμένεται να ξεπεράσουν τα 6.000. Ανακοινώνονται νέα μέτρα το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΕΟΔΥ αναμένεται να ανακοινώσει πάνω από 6.000 κρούσματα λίγο μετά τις 5 το απόγευμα ενώ, στις 6 το απόγευμα ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης αναμένεται να ανακοινώσει νέα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς

του κορονοϊού στη χώρα μας.

Ενδεικτικό της κατάστασης είναι πως το Σάββατο ο αριθμός των νέων κρουσμάτων ήταν 4.696, ενώ σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ οι διασωληνωμένοι ήταν 404 και 38 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Χθες σημειώθηκε νέο ρεκόρ με 5.449 νέα κρούσματα, 430 διασωληνωμένους, 52 νεκρούς.

Τα μέτρα

Φαίνεται πως έχει κλειδώσει η αύξηση των υποχρεωτικών rapid test για τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους, με δική τους επιβάρυνση ενώ δεν αποκλείεται να μπουν νέοι περιορισμοί για τους ανεμβολίαστους πελάτες στην εστίαση.

Τέλος, στο τραπέζι φαίνεται πως μπαίνει ξανά το ωράριο στην εστίαση, σε κόκκινες περιοχές, αφού η κυβέρνηση θα επαναφέρει τον επιδημιολογικό χάρτη. Όπως είπε η καθηγήτρια κ. Παπαευαγγέλου τα μέτρα που θα ανακοινωθεί θα είναι τοπικού χαρακτήρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σοκ, Πάνω, 6 000,sok, pano, 6 000