Σκότωσε τον πατέρα του και διαμέλισε τη σορό με την βοήθεια... της μητέρας του

Σοκ προκαλεί είδηση στις ΗΠΑ, με 32χρονο που σκότωσε τον πατέρα του και διαμέλισε τη σορό με τη βοήθεια της μητέρας του.

Ένας άνδρας από την Αριζόνα συνελήφθη επειδή φέρεται να σκότωσε και να έσφαξε τον πατέρα του μετά από καυγά, ενώ η μητέρα του κατηγορείται ως ύποπτη καθώς φέρεται να τον βοήθησε.

Ο Κρίστοφερ Τσέις, 32 ετών, κατηγορείται ότι πυροβόλησε τον πατέρα του, τον 57χρονο Τόμας Τσέις και έκαψε το

διαμελισμένο σώμα του σε ένα μεταλλικό βαρέλι.

Μετά τη δολοφονία, φέρεται να πήρε τρεις ανθρώπους ως ομήρους πριν καλέσει το 100 και παραδοθεί στην αστυνομία τη Δευτέρα, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της nypost.

Η ανθρωποκτονία ήρθε στο «φως» λίγο πριν από τη 1:45 π.μ., όταν οι τοπικές πυροσβεστικές δυνάμεις έφτασαν στο σπίτι, εξαιτίας της πυρκαγιάς που ξέσπασε.

Περίπου μισή ώρα μετά το άγριο έγκλημα, ο Κρίστοφερ Τσέις κάλεσε το 911 από ένα άλλο σπίτι και φέρεται να παραδέχτηκε ότι έκαψε ένα πτώμα.

Σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές, ο γιος φέρεται να καυγάδισε με τον άτυχο πατέρα το Σάββατο, και εξαιτίας αυτού του καυγά ο Κρίστοφερ τον σκότωσε.

Ο γιος αντιμετωπίζει κατηγορίες για δολοφονία, απόκρυψη πτώματος, απαγωγή, βαριά επίθεση, διάρρηξη και αλλοίωση αποδεικτικών στοιχείων.

Η μητέρα του κρατείται στη φυλακή ως ύποπτη για απόκρυψη πτώματος και παραποίηση στοιχείων για τον φερόμενο ρόλο της στην απόπειρα συγκάλυψης της δολοφονίας.

#ΗΠΑ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα