Σκηνές τρόμου για επιβάτες αεροπλάνου - Έπιασε φωτιά ο κινητήρας (vid)

Στιγμές τρόμου έζησαν οι επιβάτες αεροσκάφους της Southwest Airlines, όταν έπιασε φωτιά ένας από τους κινητήρες του λίγο μετά την απογείωση. Τη σκηνή κατέγραψε σε βίντεο, που ανήρτησε αμέσως στο λογαριασμό του reddit, αυτόπτης μάρτυς.

«Δεν δείχνουν καλά τα πράγματα. Ας ελπίσουμε να καταφέρουν να το κατεβάσουν», σχολίασε ένας χρήστης κάτω από την ανάρτηση. Μέσα στο αεροσκάφος επικράτησε πανικός όπως ήταν λογικό. «Ήταν μια από τις πιο τρομακτικές στιγμές της ζωής μου», δήλωσε ένας επιβάτης.

Το Boeing 737-700 είχε απογειωθεί

από το Σολτ Λέικ Σίτι με προορισμό το Λος Άντζελες γύρω στις 06:40 πμ (τοπική ώρα) χθες το πρωί, αλλά πολύ σύντομα οι πιλότοι διεπίστωσαν από ένδειξη στο κόκπιτ κάποιο πρόβλημα σε έναν κινητήρα του κι αποφάσισαν να επιστρέψουν.

«Ακολουθώντας την προβλεπόμενη σε τέτοιες περιπτώσεις διαδικασία οι πιλότοι ολοκλήρωσαν την αναγκαστική προσγείωση χωρίς πρόβλημα», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Southwest Airlines. Ενώ εκπρόσωπος του διεθνούς αεροδρομίου του Σολτ Λέικ Σίτι επιβεβαίωσε ότι ουδείς από τους 110 επιβάτες και το πενταμελές πλήρωμα τραυματίστηκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα