ΣΚΑΙ: Απέτυχε το πείραμα λόγω Survivor - Ποια εκπομπή αλλάζει πάλι μέρα μετάδοσης

Το πείραμα του ΣΚΑΙ να αλλάξει την ημέρα μετάδοσης δημοφιλούς εκπομπής λόγω του Survivor απέτυχε, και έτσι πλέον επιστρέφει πάλι στην αρχική της ζώνη.

Συγκεκριμένα, όπως σας είχαν ήδη ενημερώσει τα dikaiologitika, η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου που μεταδιδόταν αρχικά Σάββατο και μεταφέρθηκε Παρασκευή προκειμένου στη ζώνη της να μπει το Survivor, δεν ικανοποίησε σε

νούμερα τον σταθμό. Έτσι, επιστρέφει και πάλι Σάββατο.

Σε ανακοίνωσή του ο σταθμός αναφέρει πως «Σάββατο βράδυ και η τηλεοπτική διασκέδαση έχει έναν μόνο σταθμό. Την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγειά μας ρε παιδιά». Οι παρέες που αγαπήσαμε, οι μουσικοί και τα τραγούδια που λατρέψαμε, το κέφι που δεν σταματάει ποτέ. Η εκπομπή – σταθμός στην τηλεοπτική διασκέδαση επιστρέφει το Σάββατο στον ΣΚΑΪ, στη μέρα που καθιερώθηκε ως η μεγαλύτερη τηλεοπτική συνήθεια. Γιατί τα Σάββατα είναι πιο μελωδικά!

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος υποδέχεται στο στούντιο όμορφες παρέες και δίνει τον τόνο για να ξεκινήσουν δυνατές μουσικές βραδιές με υπέροχα τραγούδια και απρόσμενες μελωδικές συναντήσεις».

Διαβάστε επίσης:

ΣΚΑΙ: Ποιους αθλητικούς αγώνες έκλεισε να μεταδίδει αποκλειστικά ο σταθμός από το Μάρτιο

Ράδιο Αρβύλα - ΣΚΑΙ σε Open για στιγμιότυπο Τσίπρα με Στάη: Μόνοι σας «δώσατε» το υλικό!

Keywords
Τυχαία Θέματα