Σήμερα η κηδεία του 29χρονου αστυνομικού - «Ποιος θα μου φέρει το παιδί μου πίσω» ξεσπά ο πατέρας

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Πάτρα για τον θάνατο του 29χρονου αστυνομικού της ΔΙΑΣ κατά τη διάρκεια καταδίωξης στον Ασπρόπυργο.

Στον ιερό ναό Αγίας Τριάδος Καλλιθέας Πατρών, στις 2μ.μ., θα τελεστεί σήμερα η κηδεία του 29χρονου Χρήστου Κουρουνιώτη, του αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ που

έχασε τη ζωή του σε καταδίωξη στην ΕΟ Αθηνών–Κορίνθου, τα ξημερώματα της Δευτέρας, όπως μεταδίδει το pelop.gr.

Συγγενείς και φίλοι δεν μπορούν να πιστέψουν τον άδικο χαμό του νεαρού ένστολου. Ο αδελφός του, είναι επίσης αστυνομικός και υπηρετεί στα ΜΑΤ στην Πάτρα. Όπως λέει «δεν υπάρχει δικαίωση».

«Ποιος θα μου φέρει το παιδί μου πίσω;» - Ξεσπά ο πατέρας του νεκρού αστυνομικού

«Δεν μπορώ να πω τίποτα τώρα. Τι να πω τώρα για το παιδί μου. Πού θα βρω τρόπο να ζήσω; Ποιος θα μου φέρει το παιδί μου πίσω;», λέει συγκλονισμένος ο πατέρας του 29χρονου αστυνομικού.

Συγκινεί ο αδερφός του αστυνομικού: «Ήταν θέλημα Θεού να φύγει» λέει στο Dnews

«Ήταν θέλημα Θεού να φύγει από τη ζωή ο αδερφός μου», αναφέρει στο Dnews συγκινημένος ο αδερφός του αστυνομικού Χρήστου Κουρουνιώτη, που έχασε τη ζωή του όταν συμμετείχε σε καταδίωξη στον Ασπρόπυργο.

Ο αδελφός του Γιώργος, μιλάει για το πόσο δεμένος ήταν με τον Χρήστο έχοντας καθημερινή επικοινωνία. Ο ένας στήριζε τον άλλον, καθώς για κάποιο διάστημα δούλευαν μαζί και στο ίδιο σώμα ασφαλείας. Ο κόσμος μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον αδικοχαμένο αστυνομικό. «Πάντα υπάρχει ο φόβος και ο κίνδυνος για τις ζωές μας και φταίνε πολλοί παράγοντες. Θα προσπαθήσουμε να επουλώσουμε τις πληγές μας, θα το κρατήσουμε βαθιά μέσα μας».

Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ο συνοδηγός αστυνομικός

Ο συνεπιβάτης του που νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο στη ΜΕΘ παραμένει διασωληνωμένος με πολλαπλά τραύματα σε λεκάνη, άκρα και πλευρά. Η μηχανή που επέβαιναν διαλύθηκε μετά την σφοδρή σύγκρουση με το περιπολικό που επίσης συμμετείχε στην καταδίωξη. Η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή ωστόσο δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα