Σήμερα η κηδεία της Χρύσας Σπηλιώτη και του συζύγου της, Δημήτρη Τουρναβίτη - Η επιθυμία της οικογένειας

Σήμερα, Τρίτη, 31 Ιουλίου θα γίνει η κηδεία της ηθοποιού Χρύσας Σπηλιώτη και του συζύγου της, Δημήτρη Τουρναβίτη, που έχασαν τη ζωή τους στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Η Χρύσα Σπηλιώτη και ο Δημήτρης Τουρναβίτης άφησαν την τελευταία τους πνοή μέσα στον πύρινο εφιάλτη στο Μάτι. Οι δικοί τους άνθρωποι θρηνούν για τα δύο αγαπημένα τους πρόσωπα. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει σήμερα Τρίτη 31 Ιουλίου στο Κοιμητήριο του Χαλανδρίου.

Η επιθυμία της οικογένειας είναι να μην παρευρεθούν

στην κηδεία μέσα μαζικής ενημέρωσης και να σεβαστούν αυτή την εξαιρετικά προσωπική στιγμή της οικογένειας και να αφήσουν τους συγγενείς, φίλους και συναδέρφους να πουν το τελευταίο αντίο στους αγαπημένους τους ανθρώπους, ήρεμα και σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Όπως ανακοίνωσε η φίλη της ηθοποιού, Αννέτα Παπαθανασίου, στο λογαριασμό της στο Facebook, η κηδεία θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα στο κοιμητήριο Χαλανδρίου, ενώ επιθυμία των οικογενειών είναι να μην παρευρεθούν ΜΜΕ.

«Φίλοι μου, η κηδεία της Χρύσας μας θα γίνει μαζί με του άντρα της Δημήτρη Τουρναβίτη στο κοιμητήριο Χαλανδρίου την Τρίτη 31 Ιουλίου στις 18:00. Επιθυμία των οικογενειών είναι να μην παρευρεθούν ΜΜΕ», έγραψε η κυρία Παπαθανασίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα