Σφοδρό τροχαίο με επτά νεκρούς στην Εγνατία Οδό

Σφοδρό τροχαίο στην Εγνατία Οδό σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Ξάνθη - Επτά νεκροί, οκτώ τραυματίες.

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Ξάνθη, στην Εγνατία Οδό, στο τμήμα Κομοτηνής - Ξάνθης.

Όλα ξεκίνησαν, όταν οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν λαθροδιακινητή και άρχισαν να τον καταδιώκουν. Ο λαθροδιακινητής υπάκουσε στο σήμα των αστυνομικών και αύξησε ταχύτητα. Το αποτέλεσμα

ήταν να εντοπιστούν λίγο αργότερα μέσα στο αυτοκίνητο, το οποίο ανετράπη λόγω αυξημένης ταχύτητας. Η εθνικότητά τους δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Για το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής - Ξάνθης, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης εξέδωσε σχετική ανακοίνωση:

Σήμερα (19-11-2021) πρώτες πρωινές ώρες, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης (ύψος κόμβου Ιάσμου), εντοπίσθηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο είχε εκτραπεί της πορείας του και είχε προσκρούσει σε προστατευτικές μπάρες και οικίσκο των πλευρικών διοδίων.

Από το ατύχημα τραυματίσθηκαν θανάσιμα επτά (7) από τους επιβάτες του οχήματος, καθώς επίσης τραυματίσθηκαν και άλλα οκτώ (8) άτομα που επέβαιναν σε αυτό.

Από την έως τώρα έρευνα προκύπτει ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου (ο οποίος νοσηλεύεται) προωθούσε στην ενδοχώρα δεκατέσσερις μη νόμιμους μετανάστες.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία Κομοτηνής και Ξάνθης.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σφοδρό, Εγνατία Οδό,sfodro, egnatia odo