Σφοδρή επίθεση Γεωργιάδη σε ΣΥΡΙΖΑ, ζητά τη διαγραφή Δρίτσα

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις Δρίτσα εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ζητώντας την διαγραφή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τα όσα υποστήριξε για τη 17 Νοέμβρη.

«Δεν μπορείς να είναι μέλος της αστικής δημοκρατίας αν επαινείς την τρομοκρατία, ο λόγος που στον ΣΥΡΙΖΑ στηρίζουν την απεργία πείνας του Κουφοντίνα είναι γιατί πιστεύουν τα ίδια με αυτόν» είπε ο κ Γεωργιάδης και χαρακτήρισε αδύνατο ο ΣΥΡΙΖΑ να σταθεί ως κόμμα του δημοκρατικού τόξου αν δεν καταδικάσει την δήλωση του βουλευτού του.

Για την δήλωση του κ Δρίτσα την χαρακτήρισε την πιο σοκαριστική δήλωση που έχει γίνει ποτέ από βουλευτή της μεταπολίτευσης, τονίζοντας ότι αυτό που συνέβη σήμερα, ενδυναμώνει τη στάση της κυβέρνησης να μην υποκύψει στα καπρίτσια ενός κακομαθημένου, που θέλει να έχει ειδική μεταχείριση.

«Το 2015 ο Δ. Κουφοντίνας έκανε απεργία πείνας για να μην πάει στον Κορυδαλλό, τώρα θέλει να πάει, για τέτοιο κακομαθημένο πρόκειται» είπε ο υπουργός Ανάπτυξης, χαρακτηρίζοντας παλιόπαιδα τους νεαρούς που διαδήλωσαν στο Σύνταγμα με κεντρικό πανό «Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη».

«Δεν σκέφτηκαν ούτε τους συγγενείς των δολοφονημένων, υποστηρίζουν 23 δολοφονίες, εν ονόματι του ανθρωπισμού» είπε.

Την διευκρινιστική δήλωση Δρίτσα επικαλέστηκε ως απάντηση στην επίθεση του κ Γεωργιάδη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χάρης Μαμουλάκης.

Διαβάστε επίσης:

Σοκαριστικές δηλώσεις Δρίτσα ότι «κανείς δεν είχε τρομοκρατηθεί από την 17 Νοέμβρη», σφοδρή αντίδραση ΝΔ

Keywords
Τυχαία Θέματα