«Σφάζονται» στη βουλή: Κανένας λόγος για «πάστωμα» στα ΜΜΜ, για τα γηροκομεία φταίνει οι ζωηροί ηλιωμένοι που «ξεφαντώνουν»

Η δήλωση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ότι η νέοι και η διασκέδασή τους είναι υπεύθυνοι για τη διασπορά του κορονοϊού, που οδήγησε στο lockdown, έφερε πολλές αντιδράσεις στη βουλή, με τους ηγέτες της αντιπολίτευσης να ξεστομίζουν την μια ατάκα μετά την άλλη.

Αρχικά, ο Αλέξης Τσίπρας δεν άφησε να πέσει κάτω ο ισχυρισμός του κ. Μητσοτάκη ότι για τη διάδοση φταίνε οι νέοι. Ο κ. Τσίπρας

διερωτήθηκε γιατί δεν γίνεται λόγος για το «πάστωμα» των πολιτών στα λεωφορεία και τον συνωστισμό στουςεργασιακούς χώρους. «Μόνο οι νέοι φταίνε; Καμία ευθύνη δεν έχετε για τα Μέσα Μεταφοράς; Για τον αριθμό των μαθητών στα σχολεία;» είπε και θύμισε ότι η κυβέρνηση εν μέσω πανδημίας αύξησε τον αριθμό των μαθητών στις σχολικές τάξεις.

Η πλειονότητα των νέων ανθρώπων δεν βρίσκονται σε πάρτι, όπως νομίζει ο κ. Μητσοτάκης και οι συστημικοί δημοσιογράφοι της λίστας Πέτσα, αλλά στην ανεργία και την ανασφάλεια, ανέφερε και ανέβασε βιντεάκια στο instagram και στο facebook.

Με δόση ειρωνείας σχολίασε και ο Δημήτρης Κουτσούμπας. «Για τα πάρτι στα γηροκομεία φταίνει οι ζωηροί ηλιωμένοι που ξεφαντώνουν», είπε.

Μπορούσατε να πάρετε μέτρα για τα ΜΜΜ. Αλλά εσείς απαντήσατε με κυνισμό: «τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς είναι Μέσα Μαζικής Μεταφοράς είπατε κ. πρωθυπουργέ και ο κόσμος είναι στιβαγμένος σαν την σαρδέλα σε αυτά»

«Αντί να πάρετε τα αναγκαία μέτρα εννιά μήνες τώρα, επιλέγετε να πορεύεστε με σημαία την ατομική ευθύνη» συμπλήρωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Διαβάστε επίσης:

Γεννηματά: Κυβέρνηση και αντιπολίτευση έχουν εμμονή σε αχρείαστες κοκορομαχίες

Μητσοτάκης: Δύσκολες οι επόμενες δέκα μέρες, βασική αιτία διασποράς ήταν η διασκέδαση των νέων

Keywords
Τυχαία Θέματα