Σεπόλια: Ο Ηλίας Μίχος και οι «χάρες» που ζητούσε από αστυνομικούς, οι διάλογοι για τα «ρουσφέτια» (βίντεο)

Ο Ηλίας Μίχος ζητούσε «χάρες» από αστυνομικούς, ενώ κάποιοι φαίνεται ότι τον επισκέπτονταν στο μαγαζί του στον Κολωνό.

Από τους διαλόγους στο κινητό αποκαλύπτεται πως ο ίδιος δεν δίσταζε να κρατά επαφές και να ζητά χάρες όπως αποκάλυψε ο Alpha.

Συνομιλία τον Σεπτέμβριο του 2021, με άτομο που έχει αποθηκευμένο στις επαφές του ως Υπασπιστή: 53χρονος: Μήπως είδες κάτι για την κλήση; Υπασπιστής: Δεν ξέρω κανέναν εκεί. Έχουν αλλάξει όλοι. 53χρονος: Οκ. Υπασπιστής: Αν ρωτάς τη γνώμη μου, πήγαινε να κάνεις μια ένσταση.
Βέβαια αν ήμουν διοικητής θα την απέρριπτα πάλι, γνώμη μου! Στις 25/10/2021, ο 53χρονος είχε συνομιλία με τον ίδιο για μια κάρτα Δακτυλίου: 53χρονος: Σε περιμένω από το μαγαζί. Με την κάρτα δακτυλίου τι κάνουμε; Υπασπιστής: Προς το παρόν στάση αναμονής! 53χρονος: Πότε θα περάσεις; Υπασπιστής: Έχει λίγο πίεση η δουλειά! Ο 53χρονος επανέρχεται στις 2/11/2021 επανήλθε με νέο μήνυμά του σχετικά με το θέμα: 53χρονος: Καλημέρα και καλό μήνα! Όλα καλά; Έχεις νέα με την κάρτα; Υπασπιστής: Καλημέρα! Καλά. Κανένα νέο από άδεια δακτυλίου. Μετά από κάνα 20ημερο το αίτημα. 53χρονος: Οκ. Πότε θα περάσεις; Υπασπιστής: Είμαστε λίγο πιεσμένοι από χρόνο! Θα μιλήσουμε! Σε επόμενη συνομιλία του με το ίδιο άτομο, τον Νοέμβριο του 2021, το θέμα συζήτησης είναι ένα ραντεβού στη ΓΑΔΑ: Υπασπιστής: Χαίρεται! Αύριο ή Τρίτη πρωί μέχρι τις 09:30 σε αμφότερες περιπτώσεις θα πας στον …στη ΓΑΔΑ για το θέμα σου! 53χρονος: Όλα καλά; Υπασπιστής: Μια χαρά! 53χρονος: Με τις κάρτες έγινε τίποτα; Υπασπιστής: Αρνητικό 53χρονος: Οκ. Πώς θα ξέρω αν θα πάω αύριο στη ΓΑΔΑ; Αύριο μπορώ να πάω; Υπασπιστής: Αύριο η Τρίτη 53χρονος: Θα μπορέσεις αυτή τη εβδομάδα να περάσεις από μαγαζί;

Στις 15/10/2021 ο 53χρονος ευχαριστεί για τις κάρτες και καλεί το ίδιο άτομο στο κατάστημά του. «Ευχαριστώ πολύ για τις κάρτες. Όταν μπορέσεις πέρνα από το μαγαζί να τα πούμε», του αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο 53χρονος φαίνεται να κρατά καλές επαφές με τους ανθρώπους που συνομιλεί και συχνά πυκνά να τους απευθύνει προσκλήσεις κοινωνικού περιεχομένου, όπως φαίνεται από διάλογο στις 14/12/2021: 53χρονος: Καλημέρα!! Υπασπιστής: Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση! Δεν θα μπορέσω! Σαν να ήρθα! Καλά να περάσετε! 53χρονος: Καλημέρα. Οκ καλή δύναμη! Τέλος, την 01/01/2022, ο 53χρονος έστειλε μηνύματα για καλή χρονιά: 53χρονος: Χρόνια πολλά φίλε μου καλή χρονιά!!! Υπασπιστής: Καλησπέρα και καλή Χρόνια!! Δεν μπόρεσα σήμερα! Ίσως αύριο να μπορέσω!

#ΣΕΠΟΛΙΑ #ΚΟΛΩΝΟΣ #12χρονη #ΒΙΑΣΜΟΣ #ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ
Keywords
Τυχαία Θέματα