Σεπόλια: Η κατάθεση της μητέρας της 12χρονης, «ένα μήνα κρατιέμαι να μην σκοτώσω τον Μίχο»

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την φρικιαστική υπόθεση παιδοβιαστών στα Σεπόλια, η μητέρα της 12χρονης -που κρίθηκε προφυλακιστέα- κατέθεσε ότι ο δεν έχει καμία σχέση με τους βιασμούς της κόρης της, ενώ μίλησε και για την «σχέση» που είχε με την σύζυγο του 53χρονου μαστροπού Ηλία Μίχου.

Η μητέρα της 12χρονης από τα Σεπόλια, σύμφωνα με πληροφορίες, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που της έγιναν και υποστήριξε ότι πρόσεχε και προστάτευε το παιδί

της, που πήγαινε κανονικά σχολείο και πώς δεν ήταν ανεξέλεγκτο.

Η 37χρονη είπε ότι η 12χρονη κόρη της, πήγαινε στο μαγαζί του Ηλία Μίχου μετά το ολοήμερο σχολείο περίπου 3 με 4 φορές την εβδομάδα όπου την φώναζε ο ίδιος για να κάνει «μεροκάματα» και να πάρει «χαρτζιλίκι»

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, η 37χρονη φέρεται να είπε: «Εγώ είχα πάντα επικοινωνία με το παιδί όσο ήταν στο μαγαζί του. Δεν το είχα ανεξέλεγκτο το παιδί…Δεν υπάρχει περίπτωση να το ήξερα εγώ αυτό και να μην του είχα βγάλει τα μάτια. Του είχα απόλυτη εμπιστοσύνη.

Όταν καμιά φορά πήγαινε το παιδί με σορτσάκι ή κολάν στο μαγαζί, μου το έστελνε στο σπίτι για να αλλάξει για να μην το βλέπει έτσι ο κόσμος. Μου έριχνε στάχτη στα μάτια. Επίσης του είχα εμπιστοσύνη γιατί έβλεπα αστυνομικούς εν ενεργεία και μη να συχνάζουν στο μαγαζί του

Πάντα ήταν ένα παιδί που δεν έδειχνε τα συναισθήματά της. Ήταν πάντα χαρούμενη και πολύ καλή μαθήτρια. Της έκανα παρατήρηση όταν έκανε επικίνδυνα πράγματα με το ποδήλατο, τα παιδιά πήγαιναν στο κατηχητικό και πάντα τα συμβουλεύαμε. Και στο κατηχητικό έχουν πολύ καλή γνώμη για εμένα…

Τα παιδιά μου δεν είναι κακοποιημένα. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς τα παιδιά μου, μου λείπουν πάρα πολύ και όταν μιλάω μαζί τους και κλαίνε αυτά εγώ βασανίζομαι….Εγώ δεν γνώριζα τι γινόταν στο παιδί μου. Πάντα προστάτευα τα παιδιά μου όποιος κι αν τα πείραζε.

Όλες αυτές τις ημέρες μιλάω κάθε ημέρα με τα παιδιά μου και τα παιδιά μου κλαίνε και με ζητάνε. Δε φταίω σε τίποτα, θα αυτοκτονήσω χωρίς τα παιδιά μου. Κοιμόμουν αγκαλιά με τα παιδιά μου. Όλα τα παιδιά μου τα αγαπάω και με αγαπάνε κι αυτά…Να το ήξερα ότι βιάζουν το παιδί μου και να καθόμουν με σταυρωμένα τα χέρια; Ένα μήνα κρατιέμαι να μην πάω να τον σκοτώσω.

Τον είδα την ημέρα του Σταυρού που ήταν στην λιτανεία της εικόνας και ήθελα να φωνάξω «είναι βιαστής πιάστε τον». Πίστευε ότι δεν θα του έκανα τίποτα»

Η επικοινωνία και η «βοήθεια» από την γυναίκα του Ηλία Μίχου

Η 37χρονη μίλησε και για την επικοινωνία που είχε με την σύζυγο του Ηλία Μίχου -που πλέον έχει ζητήσει διαζύγιο-.

Συγκεκριμένα φέρεται να είπε σε σχέση με την πρώην πλέον σύζυγο του Μίχου: «Την πρώτη μέρα που το έμαθα πήρα τηλέφωνο τη σύζυγό του Μίχου, ενώ είχα ήδη κάνει καταγγελία, η οποία δε με πίστευε στην αρχή και της έστειλα ένα από τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει η κόρη μου με το Μίχο.

Κλείσαμε ένα ραντεβού με τη σύζυγό του να μιλήσουμε κι αυτή τότε έβγαλε μόνη της 100 ευρώ και μου τα έδωσε για να με βοηθήσει οικονομικά. Μετά από τέσσερις με πέντε ημέρες την πήρα τηλέφωνο και της ζήτησα 100 ευρώ γιατί τα χρειαζόμουν για τα παιδιά, αλλά αυτή δεν ήξερε ότι είχα κάνει καταγγελία.

Μου είπε ότι σε ό,τι χρειαζόμουν θα ήταν δίπλα μου, σε ψυχολόγους και ό,τι άλλο, κι αν θέλω να την ζητήσω άλλα χρήματα για να με βοηθήσει να μην διστάσω.

Μου είπε να πάμε σ’ ένα δικηγόρο να υπογράψουμε ένα χαρτί ότι δεν θα το καταγγείλω και εκείνη θα με βοηθούσε οικονομικά με το παιδί, για παράδειγμα για ψυχολόγο και για να μην καταστραφούν οι οικογένειές μας…».

#ΣΕΠΟΛΙΑ #ΒΙΑΣΜΟΣ #12χρονη #53ΧΡΟΝΟΣ #ΜΗΤΕΡΕΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα