Σεισμός Τουρκία: Ένα ακόμη «θαύμα» από την ΕΜΑΚ, έβγαλε ζωντανή 20χρονη στο Χατάι μέσα από τα συντρίμμια, συγκλονιστικές εικόνες

Η ΕΜΑΚ έκανε ένα ακόμη μικρό «θαύμα» επιχειρώντας στα συντρίμμια κτιρίου στο Χατάι της Τουρκίας μετά τον καταστροφικό σεισμό: Βίντεο ντοκουμέντο από τη διάσωση νεαρής γυναίκας

Συκλονιστικές στιγμές διαδραματίζονται στο Χατάι όπου οι Έλληνες διασώστες δίνουν παράδειγμα επαγγελματισμού και ανθρωπισμού μαζί.

Οι άνδρες της ΕΜΑΚ επιχειρώντας σε κτίριο που έχει καταρρεύσει εξαιτίας του σεισμού στην

πόλη Χατάι της Τουρκίας, κατάφεραν και απεγκλώβισαν μία νεαρή κοπέλα που εντοπίστηκε ζωντανή στα ερείπια!

Το ελληνικό σωστικό συνεργείο απεγκλώβισε ύστερα από πολύωρες, υπεράνθρωπες προσπάθειες σώα τη νεαρή μέσα από τα συντρίμμια.

Η επιχείρηση διήρκησε πάνω από έξι ώρες. Οι Έλληνες διασώστες κατάφεραν να ανασύρουν τη νεαρή Αϊρίν, η οποία είχε εγκλωβιστεί κάτω από τσιμεντένιο δοκάρι.

Την κοπέλα μετά τη διάσωση την παρέλαβε ασθενοφόρο.

Πρόκειται για μια 20χρονη κοπέλα που βρέθηκε μετά από 50 ώρες κάτω από τα συντρίμμια, αφυδατωμένη, δίπλα στη νεκρή μητέρα της.

Όπως ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, Γιάννης Αρτοποιός, η κοπέλα έχει «γαντζωθεί» από το χέρι του Έλληνα Πυροσβέστη, κρατώντας ταυτόχρονα την ελπίδα της να βγει από τα ερείπια.

Οι Έλληνες πυροσβέστες άκουσαν τη φωνή της και ρίχτηκαν στον αγώνα για να φτάσουν κοντά της, καταφέρνοντας να πλησιάσουν στο σημείο που είναι παγιδευμένη.

Σύμφωνα με το Πυροσβεστικό Σώμα, οι Έλληνες διασώστες αντίκρισαν μια σκηνή που τους έχει συγκλονίσει, καθώς η νεαρή Αϊρίν βρίσκεται κάτω από το σώμα της μητέρας της, που δεν έχει σημεία ζωής και η οποία πιθανότατα προσπάθησε να προστατεύσει το παιδί της, όταν η πλάκα του σπιτιού έπεσε πάνω τους.

Ζήτησε να της κόψουν το πόδι για να την απεγκλωβίσουν

Τα συντρίμμια του σπιτιού και το σώμα της μητέρας είχαν εγκλωβίσει το πόδι του κοριτσιού και οι προσπάθειες των διασωστών επικεντρώθηκαν στο να απομακρύνουν τα χαλάσματα και να την απεγκλωβίσουν.

Οι διασώστες μιλούσαν μαζί της, και της έδωσαν νερό, ενώ αρχικά τους είχε πει να της κόψουν το πόδι για να την βγάλουν.

#ΤΟΥΡΚΙΑ #ΣΕΙΣΜΟΣ_ΤΟΥΡΚΙΑ #ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ #ΕΜΑΚ #ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ #ΔΙΑΣΩΣΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα