Σε ποιες περιοχές μένουν ανοιχτά τα κομμωτήρια μετά τα νέα μέτρα

Με τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν χτες, η χώρα μοιράστηκε σε... δύο χρώματα, σε κόκκινες και βαθιά κόκκινες περιοχές. Παρά τους νέους περιορισμούς ανοιχτά παραμένουν τα κομμωτήρια στις κόκκινες περιοχές, ενώ στις περιοχές «Πολύ Αυξημένου Κινδύνου», όπως η Αττική, παραμένουν κλειστά.

Από σήμερα το πρωί στις 6:00 ξεκινούν να ισχύουν τα νέα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας στη χώρα μας, με αλλαγές στους κωδικούς 2 και 6. Συγκεκριμένα, στο SMS

2 για μετακίνηση για προμήθεια βασικών αγαθών, αλλά και στο SMS 3 όσον αφορά στο σκέλος των τραπεζών, η μετακίνηση θα πραγματοποιείται μόνο εντός του οικείου δήμου ή σε απόσταση ως 2 χιλιόμετρα.

Για το SMS 6 που αφορά στην άθληση ή βόλτα με κατοικίδιο, αυτή θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο πεζή ή με ποδήλατο. Δεν θα μπορεί δηλαδή να στείλει κωδικό 6 κανείς σε όλη την Ελλάδα να μεταβεί με το αυτοκίνητο ή μοτοσυκλέτα.

Στη μετακίνηση με sms 4 τα ελεγκτικά όργανα θα πρέπει να ζητάνε επιπλέον αποδεικτικά, προκειμένου να διαπιστώνεται η επάρκεια της κατ' εξαίρεση μετακίνησης για τους πολίτες.

Δείτε στην παρακάτω φωτογραφία πως χωρίζεται η χώρα

Στις περιοχές η οποίες είναι στο κόκκινο, τα κομμωτήρια είναι ανοιχτά. Συγκεκριμένα, η απόφαση αναφέρει:

Keywords
Τυχαία Θέματα