Σε εγκαταλειμμένο στρατόπεδο της Κω οι έρευνες για την Αναστάζια: Βίντεο με τον 32χρονο σε πανικό

Χωρίς αποτέλεσμα συνεχίζονται για 5η μέρα οι έρευνες στην Κω για τον εντοπισμό της 27χρονης Αναστάζια με καταγωγή από την Πολώνία.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της νεαρής γυναίκας έχουν επικεντρωθεί σήμερα Κυριακή σε ένα εγκαταλειμμένο στρατόπεδο το οποίο βρίσκεται κοντά στο σπίτι του 32χρονου συλληφθέντα από το Μπαγκλαντές.

Σύμφωνα με πληροφορίες την επομένη της εξαφάνισής, κάτοικοι της περιοχής τον είδαν να περιφέρεται στο σημείο μεταξύ των περιοχών Μαρμάρι και Τιγκάκι. Την περιοχή σαρώνει για πολλοστή φορά drone της πολιτικής προστασίας, ενώ ιδιαίτερα

σημαντική είναι η συμβολή των δύο εκπαιδευμένων σκυλιών της ελληνικής ομάδας διάσωσης που ήρθαν από τα Τρίκαλα και τη Σάμο.

Αύριο αναμένεται να απολογηθεί στην ανακρίτρια ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που είδε τελευταίος την κοπέλα και συνελήφθη με τη κατηγορία της αρπαγής. Μάλιστα, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, η ΕΛΑΣ έχει πλέον στη διάθεσή της βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στην Κω με τον συλληφθέντα να τρέχει δυο μέρες μετά την εξαφάνιση της 27χρονης.

Σε αυτό ο νεαρός που κρατείται ως ύποπτος για αρπαγή, τρέχει με τα πόδια προς το Τιγκάκι. Μετά από λίγα λεπτά φαίνεται να επιστρέφει και πάλι προς το Μαρμάρι και το σπίτι του. Όλα αυτά γίνονται μέσα σε 11 λεπτά.

Υπενθυμίζεται πως στο σώμα του βρέθηκαν ίχνη πάλης, ενώ στο σπίτι του εντοπίστηκαν ξανθές τρίχες και μία μπλούζα με μία κηλίδα αίματος. Την ίδια ώρα, το κινητό της 27χρονης βρέθηκε κοντά στο σπίτι του. Ο δράστης (ή οι δράστες) που εμπλέκονται στην εξαφάνισης της Αναστάζια θεώρησε πως βγάζοντας την κάρτα θα εξαφάνιζε και τα ίχνη της Αναστάζια. Ωστόσο, τα στίγματα του κινητού της αγνοούμενης έχουν καταγραφεί από τον δορυφόρο και έτσι θα γίνει ανάσυρσή τους στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., ώστε οι αστυνομικοί να καταγράψουν επακριβώς τα σημεία που βρέθηκε η 27χρονη, πριν εξαφανιστεί.

Η ίδια διαδικασία αναμένεται να ακολουθηθεί και και με το κινητό του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού, αλλά και με το κινητό του συγκατοίκου του, πακιστανικής υπηκοότητας.

Αξίζει να σημειωθεί πως πέραν του 32χρονου, Αι αρχές έχουν θέσει στο στόχαστρό τους και τον συγκάτοικό του - κι αυτό γιατί ενώ υλικό από κάμερες ασφαλείας από διπλανές κατοικίες δείχνουν τον Μπαγκλαντεσιανό να μπαίνει με την 27χρονη στο σπίτι του, ωστόσο ο συγκάτοικός του υποστήριξε στις Αρχές ότι ουδέποτε συνέβη κάτι τέτοιο, με την αστυνομία να πιστεύει ότι λέει ψέματα.

#ΚΩΣ #ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ #ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ #ΕΛΑΣ #ΣΥΛΛΗΨΗ #ΕΡΕΥΝΕΣ #ΒΙΝΤΕΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Αναστάζια, Βίντεο, 32χρονο,anastazia, vinteo, 32chrono