Σε δομή φιλοξενίας η ανήλικη που άρπαξε η 33χρονη στη Θεσσαλονίκη - Τι έγινε με το αδερφάκι της

Σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων μεταφέρθηκε, ύστερα από 10ημερη παραμονή σε νοσοκομείο, η ανήλικη, που έπεσε θύμα αρπαγής από την 33χρονη στην Κ.Τούμπα Θεσσαλονίκης. Πληροφορίες από το ΑΠΕ - ΜΠΕ, αναφέρουν ότι θα φιλοξενηθεί προσωρινά στη δομή μέχρι να ολοκληρωθεί η εν εξελίξει έρευνα της Εισαγγελίας

Ανηλίκων Θεσσαλονίκης για το περιβάλλον της.

Στο μεταξύ, το μικρότερο αδελφάκι της ανήλικης φιλοξενείται επίσης τις τελευταίες ώρες σε προστατευμένο περιβάλλον εκτός σπιτιού, κάτι που έκριναν σκόπιμο στην παρούσα φάση οι αρχές. Η παραμονή θα είναι προσωρινή.

Αυτή είναι η 33χρονη που κατηγορείται για την αρπαγή της ανήλικης Μαρκέλλας

Παράλληλα, σύμφωνα με απόφαση της αστυνομίας δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία της 33χρονης μετά την αρπαγή της μικρής από της Ελληνική Αστυνομία.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, το όνομα, τα στοιχεία ταυτότητας, η φωτογραφία και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος 33χρονης ημεδαπής, που συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης .

Πρόκειται για την:

(επ) ΜΟΥΡΘΟΥ (ον) Ειρήνη του Κοσμά και της Ευαγγελίας, γεν. 1987.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 22-12-2020, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στα τηλέφωνα 2310-388456 και 2310-388458.

Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.

Αρπαγή Μαρκέλλας: «Δεν ήταν μόνη στο διαμέρισμα με αυτή τη γυναίκα» δηλώνει ο αδερφός της μικρής

 Ο 25χρονος ζητά να διανυκτερεύει κοντά στην αδερφή του, ενώ θεωρεί ότι στην υπόθεση της απαγωγής, εκτός από την 33χρονη που έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση, εμπλέκονται κι άλλα πρόσωπα, ενδεχομένως ένα ολόκληρο κύκλωμα.

«Η Μαρκέλλα ξέρει πολλά. Όσο περνάνε οι μέρες έρχονται εικόνες η μια πίσω από την άλλη. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα γιατί σέβομαι την έρευνα. Θα σας πω μόνο ένα πράγμα μόνο. Η Μαρκέλλα δεν ήταν μόνη στο διαμέρισμα με αυτήν την γυναίκα», ανέφερε ο αδερφός της 10χρονης, μιλώντας στο MEGA.

Ο Χρήστος δεν έκανε καμία ερώτηση στην αδερφή του για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια της 33χρονης. Η μικρή το μόνο που του εκμυστηρεύτηκε από μόνη της, ήταν ότι δεν μπορεί να κλείσει εύκολα τα μάτια της γιατί βλέπει συνέχεια το πρόσωπο της αδίστακτη γυναίκας που την άρπαξε από το σχολείο.

Ο αδελφός της 10χρονης, κατέθεσε σήμερα αίτηση διανυκτέρευσης στο νοσοκομείο που φιλοξενείται προσωρινά.

Παιδοψυχολόγοι και άνδρες της αστυνομίας κάνουν τα πάντα για να μάθουν κάθε λεπτομέρεια που μπορεί να ρίξει φως στην υπόθεση. Ο 25χρονος εκτιμά πως η αδελφή του μπορεί να δώσει και άλλα σημαντικά στοιχεία στις Αρχές.

«Δεν είναι εύκολο για την αδερφή μου να είναι μέσα στο νοσοκομείο. Σαν παιδάκι με ρωτάει γιατί παραμένει μέσα ενώ δεν είναι άρρωστη. Αν οι αρχές κρίνουν ότι πρέπει να μείνει κι άλλο νομίζω ότι το καλύτερο είναι να μένω μαζί της τα βράδια. Να νιώσει την οικογενειακή ηρεμία που έχει ανάγκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα