Σάρον Στόουν: Έχω αναπηρία, δεν με προσλαμβάνουν πια, έχασα τα πάντα

Το 2001, οι γιατροί έδιναν 1% πιθανότητα να επιζήσει η Σάρον Στόουν, όταν λόγω ρήξης αρτηρίας υπήρχε αιμορραγία στον εγκέφαλό της επί εννέα ημέρες.

«Για καιρό ήθελα να προσποιούμαι ότι ήμουν καλά. Χρειάζομαι οχτώ ώρες ύπνου χωρίς διακοπή για να "πιάσουν" τα φάρμακά μου, ώστε να μην παθαίνω κρίσεις», δήλωσε η Σάρον Στόουν στο People.

Πριν από την περιπέτεια με την υγεία της, βίωνε την καλύτερη περίοδό της, προσωπικά και επαγγελματικά. Λίγα χρόνια νωρίτερα ήταν υποψήφια για Όσκαρ

και πέντε μήνες πριν από το περιστατικό είχε υιοθετήσει τον γιο της, Ρόαν, με τον τότε σύζυγό της, Φιλ Μπρόνσταϊν.

Αφού κινδύνεψε να πεθάνει πέρασε μια δύσκολη περίοδο.

Πήρε διαζύγιο, το 2004 και το Χόλιγουντ σταμάτησε να της κάνει προτάσεις, λέει.

«Έχω αναπηρία, γι’ αυτό και δεν με προσλαμβάνουν», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σάρον Στόουν.

«Αυτά τα πράγματα αντιμετωπίζω τα τελευταία 22 χρόνια», συμπλήρωσε.

Την πρώτη περίοδο μετά το πρόβλημα υγείας, τραύλιζε και δεν έβλεπε καλά. Επίσης, σημείωσε, για μακρά περίοδο αντιμετώπιζε πρόβλημα με τη μνήμη της.

«Έχασα τα πάντα. Όλα μου τα χρήματα, την κηδεμονία του παιδιού μου, την καριέρα μου. Έχασα όλα αυτά που είναι η πραγματική ταυτότητα και η ζωή σου», τόνισε η Σάρον Στόουν.

«Τα περισσότερα από αυτά, δεν τα ανέκτησα ποτέ πραγματικά. Αλλά έφτασα σε ένα σημείο που είμαι εντάξει με αυτό», συμπλήρωσε.

Η ηθοποιός περιέγραψε πως μεγάλωσε πιστεύοντας ότι ήταν χρέος της να φροντίζει τους άλλους.

«Μου πήρε καιρό να καταλάβω ότι είχα δική μου ζωή, πως δεν έπρεπε να φτιάξω όλων των άλλων και ότι ήταν ΟΚ να δεχθώ φροντίδα, να είμαι αρκετή ως άτομο με αναπηρία. Νιώθω υπερήφανη για εμένα και τα επιτεύγματά μου, από το ότι επέζησα μέχρι ότι βοήθησα άλλους να επιζήσουν», υπογράμμισε η Σάρον Στόουν.

#ΣΑΡΟΝ_ΣΤΟΟΥΝ #ΑΝΑΠΗΡΙΑ #ΠΡΟΒΛΗΜΑ #ΥΓΕΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Σάρον Στόουν, Έχω,saron stooun, echo