Σάλος στο Χόλιγουντ: Ο βραβευμένος Τίμοθι Χάτον κατηγορείται για βιασμό 14χρονης

Ακυρώνεται από το Fox η δραματική σειρά Almost Family στην οποία πρωταγωνιστεί ο Οσκαρικός ηθοποιός Τίμοθι Χάτον, μετά από κατηγορίες πρώην μοντέλου προς τον ηθοποιό ότι τη βίασε πριν από τέσσερις δεκαετίες, όταν η ίδια ήταν 14 ετών.

Η 50χρονη Σέρα Τζόνστον προχώρησε σε αυτές τις καταγγελίες στο Buzzfeed News που εκδόθηκε τη Δευτέρα, ενώ ο Χάτον τις αρνήθηκε κατηγορηματικά.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε, συναντήθηκαν το 1983 όταν ο ήδη βραβευμένος ηθοποιός βρισκόταν στο Βανκούβερ για τα γυρίσματα ταινίας και μαζί με δύο φίλες της πήγαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του μετά από πρόσκληση του ίδιου.

Όπως ανέφερε, αρχικά του είπε ψέματα ότι ήταν 22 ετών. Ο Χάτον και ένας φίλος του τη βίασαν και της επιτέθηκαν σεξουαλικά.

Το 2017 στο αποκορύφωμα του κινήματος #MeToo προέβη σε νομικά μέτρα, χωρίς να αποκαλύψει το περιστατικό, καθώς κανένας δε θα την πίστευε.

Το 2018 κατέθεσε ποινική καταγγελία εναντίον του Χάτον στο Βανκούβερ, ενώ η έρευνα είναι σε εξέλιξη.

Δύο χρόνια μετά το πρώην μοντέλο ανέφερε την ιστορία του στο Buzzfeed επειδή «κουράστηκε να αγνοεί τη φωνή στο κεφάλι της που την προέτρεπε να τα πει όλα».

Ο εκπρόσωπος του Χάτον απάντησε ότι ο ηθοποιός ποτέ δεν συνάντησε τη γυναίκα.

ΧΟΛΙΓΟΥΝΤΚΑΤΗΓΟΡΙΑΒΙΑΣΜΟΣ14χρονη
Keywords
Τυχαία Θέματα