Σάλος στις ΗΠΑ: Διέρρευσε βίντεο με στέλεχος της Pfizer που μιλάει για παραλλαγές Covid, η διάψευση της εταιρείας

«Σάλος» έχει δημιουργηθεί στις ΗΠΑ, με βίντεο, που δείχνει διευθυντικό στέλεχος της Pfizer να αποκαλύπτει στοιχεία σχετικά με τον κορωνοϊό, με την εταιρεία να απαντά διαψεύδοντάς τα και εξηγώντας τις διαδικασίες, που ακολουθεί.

«Ένταση» έχει προκληθεί στις ΗΠΑ, μετά τη δημοσίευση ενός βίντεο, που δείχνει την συνομιλία ενός «μυστικού» δημοσιογράφου με το στέλεχος της Pfizer, Jordan Tristan Walker, αναγεννώντας τις ιστορίες συνομωσίας γύρω από τον κορωνοϊό και τα εμβόλια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το tvpworld.com, φαίνεται να παραδέχεται ότι η ίδια η εταιρεία προχώρησε στη μετάλλαξη του ιού και πως πιστεύει πως όλα ξεκίνησαν στη Γιουχάν, με την παρέμβαση του «ανθρώπινου χεριού».

«Η εταιρεία πρέπει να είναι μπροστά στο παιχνίδι»

Ο λόγος, που μεταλλάχθηκε ο ιός, είπε ο Walker σε έναν «μυστικό» δημοσιογράφο, ήταν για να μπορέσει η εταιρεία να παραμείνει μπροστά στο «παιχνίδι» και να συνεχίσει να αναπτύσσει εμβόλια.

«Ένα από τα πράγματα που διερευνούμε [η Pfizer] είναι ότι γιατί να μην τον μεταλλάξουμε μόνοι μας [τον κορωνοϊό] για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε — να αναπτύξουμε προληπτικά νέα εμβόλια, σωστά; Άρα, πρέπει να το κάνουμε. Αν όμως το κάνουμε αυτό, υπάρχει κίνδυνος, όπως θα μπορούσατε να φανταστείτε. Kανείς δεν θέλει να έχει μια φαρμακευτική εταιρεία που μεταλλάσσει ιούς», είπε ο Walker.

Ο Walker συνέχισε, «από ό,τι άκουσα είναι ότι [οι επιστήμονες της Pfizer] τη βελτιστοποιούν [διαδικασία μετάλλαξης του κορωνοϊού], αλλά προχωρούν αργά επειδή όλοι είναι πολύ προσεκτικοί - προφανώς, δεν θέλουν να την επιταχύνουν πάρα πολύ. Νομίζω ότι προσπαθούν επίσης να το κάνουν ως διερευνητική διαδικασία».

Ο Walker, εκλιπαρώντας για τη σιωπή του «μυστικού» δημοσιογράφου, είπε ότι για να γίνει αυτό, σκόπιμα θα μολύνουν πιθήκους με τον ιό.

«Μην το πεις σε κανέναν. Υποσχεθείτε ότι δεν θα το πείτε σε κανέναν. Ο τρόπος με τον οποίο [το πείραμα] θα λειτουργούσε είναι ότι βάζουμε τον ιό σε πιθήκους και τους αναγκάζουμε διαδοχικά να συνεχίσουν να μολύνουν ο ένας τον άλλον και συλλέγουμε σειριακά δείγματα από αυτούς».

We reached out to Pfizer today and asked if Pfizer is conducting experiments to mutate new coronaviruses for profit, or whether they're contemplating it. But despite their famously well-funded PR department, they refused used to answer.https://t.co/LNd8ftLDQO pic.twitter.com/NHf4BBvj9X

— Tucker Carlson (@TuckerCarlson) January 27, 2023

Ξεκίνησε με ανθρώπινη παρέμβαση ο ιός;

Ο Walker εξέφρασε, επίσης, την υποψία ότι ο ιός ξεκίνησε στη Γουχάν μέσω ανθρώπινης παρέμβασης.

«Πρέπει να είστε πολύ «ελεγχόμενοι», για να θεωρείται ότι αυτός ο ιός [κορωνοϊός] που μεταλλάσσετε δεν δημιουργεί κάτι που πηγαίνει παντού. Που, υποπτεύομαι, είναι ο τρόπος με τον οποίο ξεκίνησε ο ιός στη Γουχάν, για να είμαι ειλικρινής. Δεν έχει νόημα ότι αυτός ο ιός εμφανίστηκε από το πουθενά. Είναι βλακώδες», είπε ο Walker.

«Δεν πρέπει να κάνετε έρευνα Gain-of-Function με ιούς. Τακτικά όχι. Μπορούμε να κάνουμε αυτές τις επιλεγμένες μεταλλάξεις δομής για να τις κάνουμε πιο ισχυρές. Υπάρχει έρευνα σε εξέλιξη για αυτό. Δεν ξέρω πώς θα λειτουργήσει. Καλύτερα να μην υπάρχουν άλλα κρούσματα».

Το στέλεχος παραδέχτηκε επίσης ότι ο COVID-19 ήταν μια «cash cow» για την εταιρεία και θα συνεχίσει να είναι [cash cow= σταθερή απόδοση κερδών] .

«Μερικές φορές εμφανίζονται μεταλλάξεις για τις οποίες δεν είμαστε προετοιμασμένοι. Όπως με την Delta και την Omicron. Και τέτοια πράγματα. Ποιός ξέρει?».

«Ελαστικές» οι ρυθμιστικές αρχές

Το στέλεχος της Pfizer ανέφερε επίσης αυτό που περιγράφεται ως «περιστρεφόμενη πόρτα» για όλους τους κυβερνητικούς αξιωματούχους που είναι «αρκετά καλό για τη βιομηχανία, για να είμαι ειλικρινής, είναι κακό για όλους τους άλλους στην Αμερική».

«Ξέρετε ότι οι ρυθμιστικές αρχές, που εξετάζουν τα φάρμακά μας, μόλις σταματήσουν να είναι ρυθμιστές, θέλουν να δουλέψουν για την εταιρεία», είπε ο Walker, «δεν πρόκειται να είναι σκληροί με την εταιρεία από την οποία θέλουν να πάρουν δουλειά».

Ο φαρμακευτικός κολοσσός κατέχει το ρεκόρ για το μεγαλύτερο πρόστιμο που καταβλήθηκε για αγωγή για απάτη στον τομέα της υγείας και εξακολουθεί να εμπλέκεται στο σκάνδαλο διαφθοράς που αφορά τις διαπραγματεύσεις του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προμήθεια εμβολίου.

Λίγο μετά τη δημοσίευση του βίντεο, το Project Veritas κυκλοφόρησε τα εσωτερικά έγγραφα της Pfizer που επαληθεύουν τον Jordan Walker ως διευθυντή της Pfizer.

BREAKING: @Pfizer Exploring "Mutating" COVID-19 Virus For New Vaccines

"Don't tell anyone this...There is a risk...have to be very controlled to make sure this virus you mutate doesn't create something...the way that the virus started in Wuhan, to be honest."#DirectedEvolution pic.twitter.com/xaRvlD5qTo

Project Veritas (@Project_Veritas) January 26, 2023

H Pfizer προχώρησε σε δημοσίευση ανακοίνωσης σχετικά με τα γεγονότα, διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς. Συγκεκριμένα, αναφέρει:

«Πρόσφατα διατυπώθηκαν ισχυρισμοί σχετικά με το κέρδος της λειτουργίας και την κατευθυνόμενη έρευνα εξέλιξης στην Pfizer και η εταιρεία θα ήθελε να ξεκαθαρίσει τα δεδομένα.

Στη συνεχιζόμενη ανάπτυξη του εμβολίου Pfizer-BioNTech για τον COVID-19, η Pfizer δεν έχει διεξαγάγει κέρδος λειτουργίας ούτε κατευθύνει έρευνα για την εξέλιξη. Σε συνεργασία με συνεργάτες, πραγματοποιήσαμε έρευνα, όπου ο αρχικός ιός SARS-CoV-2 χρησιμοποιήθηκε για την έκφραση της πρωτεΐνης ακίδας από νέες παραλλαγές που προκαλούν ανησυχία. Αυτή η εργασία πραγματοποιείται μόλις εντοπιστεί μια νέα ανησυχητική παραλλαγή από τις αρχές δημόσιας υγείας. Αυτή η έρευνα παρέχει έναν τρόπο για να αξιολογήσουμε γρήγορα την ικανότητα ενός υπάρχοντος εμβολίου να προκαλεί αντισώματα που εξουδετερώνουν μια ανησυχητική παραλλαγή, που εντοπίστηκε πρόσφατα. Στη συνέχεια, διαθέτουμε αυτά τα δεδομένα μέσω επιστημονικών περιοδικών με αξιολόγηση από ομοτίμους και τα χρησιμοποιούμε ως ένα από τα βήματα για να προσδιορίσουμε εάν απαιτείται ενημέρωση του εμβολίου.

Επιπλέον, για να ανταποκριθεί στις αμερικανικές και παγκόσμιες ρυθμιστικές απαιτήσεις για την από του στόματος θεραπεία μας, το PAXLOVID™, η Pfizer αναλαμβάνει εργασίες in vitro (π.χ. σε ένα πιάτο εργαστηριακής καλλιέργειας) για τον εντοπισμό πιθανών μεταλλάξεων αντοχής στο nirmatrelvir, ένα από τα δύο συστατικά του PAXLOVID. Με έναν φυσικά εξελισσόμενο ιό, είναι σημαντικό να αξιολογείται τακτικά η δραστηριότητα ενός αντιικού. Το μεγαλύτερο μέρος αυτής της εργασίας διεξάγεται χρησιμοποιώντας προσομοιώσεις υπολογιστή ή μεταλλάξεις της κύριας πρωτεάσης - ενός μη μολυσματικού τμήματος του ιού. Σε έναν περιορισμένο αριθμό περιπτώσεων, όταν ένας πλήρης ιός δεν περιέχει κανένα γνωστό κέρδος μεταλλάξεων λειτουργίας, αυτός ο ιός μπορεί να κατασκευαστεί ώστε να επιτρέπει την αξιολόγηση της αντιϊκής δραστηριότητας στα κύτταρα. Επιπλέον, πραγματοποιούνται in vitro πειράματα επιλογής αντοχής σε κύτταρα επωασμένα με SARS-CoV-2 και νιρματρελβίρη στο ασφαλές μας εργαστήριο Βιοασφάλειας επιπέδου 3 (BSL3) για να αξιολογηθεί εάν η κύρια πρωτεάση μπορεί να μεταλλαχθεί για να δώσει ανθεκτικά στελέχη του ιού. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτές οι μελέτες απαιτούνται από τις αμερικανικές και παγκόσμιες ρυθμιστικές αρχές για όλα τα αντιιικά προϊόντα και πραγματοποιούνται από πολλές εταιρείες και ακαδημαϊκά ιδρύματα στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο.

Οι πληροφορίες που βασίζονται σε γεγονότα που έχουν τις ρίζες τους στην ορθή επιστήμη είναι ζωτικής σημασίας για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19 και η Pfizer παραμένει προσηλωμένη στη διαφάνεια και συμβάλλει στην ανακούφιση του καταστροφικού βάρους αυτής της ασθένειας».

#ΗΠΑ #ΕΜΒΟΛΙΑ #ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ #ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ #ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ_ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα