Σάλος με τον διορισμό ιδιοκτήτη βουλκανιζατέρ ως αντιπροέδρου στο Νοσοκομείο Σαντορίνης

Πρόκειται για πρώην συνεργάτη που εργαζόταν στο πολιτικό γραφείο του υπουργού

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κος Παύλος Πολάκης φέρεται να έχει διορίσει από τις 9 Ιανουαρίου στενό συνεργάτη του, ως αντιπρόεδρος στο νοσοκομείο Σαντορίνης, σύμφωνα με την εφημερίδα "Δημοκρατία".

Πρόκειται για τον κο Χαράλαμπο Πανοτόπουλο, ο οποίος φαίνεται ότι λαμβάνει για τη συγκεριμένη εργασία του 3.896 ευρώ ανά μήνα.

Αυτό που έχει προκαλέσει το κοινό αίσθημα, με βάση σχόλια που γίνονται από το πρωί σε κοινωνικά δίκτυα, είναι το γεγονός ότι ο κος Πανοτόπουλος διατηρούσε επιχείρηση βουλκανιζατέρ στην περιοχή μέχρι το 2012, καθώς είναι απόφοιτος του Τμήματος Μηχανολογίας του ΤΕΙ Πειραιά και εργαζόταν από το 2015 στο πολιτικό γραφείο του κου Πολάκη, όπως αποδεικνύεται με απόφαση αναρτημένη στη Διαύγεια στις 24 Μαρτίου 2017, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα "Δημοκρατία".

Πώς αντέδρασαν Πολάκης και Πανοτόπουλος

Ο Παύλος Πολάκης επέλεξε να απαντήσει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebooκ:

"Ολα τα ταϊσμένα τρωκτικά του ΚΕΕΛΠΝΟ εχουν βγει στην πίστα της λάσπης και της διαστρέβλωσης για να θολώσουν την εικόνα του σκανδάλου νοβαρτις και να μας διαβάλλουν με απίστευτα ψέμματα πιστεύοντας οι κακόμοιροι πως θα σταματήσουμε...
Σημερινο δείγμα η εφημερίδα Δημοκρατια με ενα εμετικό δημοςιευμα για το μηχανολόγο μηχανικό Πανοτοπουλο Μπαμπη συνεργάτη μου για 1,5 χρόνο στο υπουργείο με ευθύνη για τα νοςοκομεια στο Αιγαίο και το εκαβ ο οποιος σημερα ειναι εντεταλμένος σύμβουλος στην ΑΕΜΥ (ανώνυμη εταιρεία μονάδων υγείας)με αρμοδιότητα το νοσοκομείο Σαντορινης .(φωτο 1)
Ολα εξηγούνται!!!Στις επόμενες φωτο φαίνονται καθαρά μερικά απο τα ποσα που εισέπραξε η εταιρεία και οι εφημερίδες που ανήκει και η δημοκρατία το έτος 2014 απο το μαυσωλείο της διαπλοκής και του μαύρου χρήματος που λέγεται ΚΕΕΛΠΝΟ .
Μην σπρώχνεστε παληκάρια !!! Εχει για όλους....Δεν μας ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ η λαςπη σας !!!! "

Αντίδραση υπήρξε και από τον κο Πανοτόπουλο, ο οποίος δήλωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

"Με τη σαπίλα που κυκλοφορεί στο χώρο, περνάει από το μυαλό μου να θεωρήσω μομφή για μένα τα σχεδόν 20 χρόνια προϋπηρεσίας ως διοικητικός υπάλληλος σε μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της χώρας. Μετά πάλι σκέφτομαι ότι καμία δουλειά δεν είναι ντροπή, ειδικά όταν επιστρέφεις σπίτι σου κάθε μέρα με χέρια ματωμένα και μουντζουρωμένα, αλλά ΟΧΙ "ΛΕΡΩΜΕΝΑ". Είμαι πολύ υπερήφανος για το συνεργείο που ΕΙΧΑ και ακόμα πιο υπερήφανος που η αποστολή μου στη Σαντορίνη έχει ήδη αρχίσει να ενοχλεί πολλούς. Μέχρι τελευταίας ρανίδας για κάθε πολίτη, για τη δικαιοσύνη και την ανθρωπιά."

Keywords
Τυχαία Θέματα