Σάλος με έγγραφο διευθύντριας στα My Market: «Να χαμογελάτε που παίρνετε και 300 ευρώ στην ώρα σας» - Τι λέει η εταιρεία

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει έγγραφο διευθύντριας στα My Market που καλεί τους εργαζομένους των καταστημάτων της να ...χαμογελούν γιατί παίρνουν «300 ευρώ και στην ώρα τους».

Το χαμόγελο είναι υποχρεωτικό στο χώρο εργασίας για την συγκεκριμένη διευθύντρια. Διευθύντρια στο My Market λοιπόν παραδίδει «μαθήματα» στους εργαζομένους με τους λόγους για τους οποίους οφείλουν να χαμογελούν στη δουλειά, ενώ στο τέλος του εγγράφου κάνει λόγο για «μυστικό επισκέπτη» που θα αξιολογήσει το προσωπικό.

Με μία πρωτόγνωρη τοποθέτηση η συγκεκριμένη διευθύντρια ειρωνεύεται τους εργαζόμενους τονίζοντας πως «τα 300 ευρώ που παίρνετε σε σχέση με το 0 είναι 300% περισσότερο»

Ο κατάλογος «χαράς»:

- Επειδή έχετε δουλειά.

- Επειδή πληρωνόσαστε στην ώρα σας (γι' αυτούς που θα πουν ότι παίρνουν 300 ευρώ θυμίζω ότι το 300 σε σχέση με το 0 είναι 300% περισσότερο)

- Επειδή εργάζεστε σε μία εταιρεία που σας σέβεται και ακούει τα προβλήματά σας

- Επειδή η εταιρεία επένδυσε χρήματα για να συνεχίσετε να εργάζεστε

- Επειδή πληρώνεστε γι' αυτό

- Επειδή οι πελάτες του καταστήματος σας πληρώνουν και πρέπει να τους ευχαριστείτε γι' αυτό με ένα χαμόγελο

- Γιατί θα έχουμε τόσο καλές προσφορές και θα πρέπει να τις διαφημίζουμε

Ανυπομονώ να δω την ανταπόκρισή σας στα αποτελέσματα της έρευνα του μυστικού επισκέπτη που θα γίνει μέσα στο μήνα.

Ιδού το έγγραφο:

Η πρώτη αντίδραση της εταιρείας Μy Market

Σε επικοινωνία που είχαν τα Dikaiologitika News με την εταιρεία, εκπρόσωπός της, μας επιβεβαίωσε το συγκεκριμένο έγγραφο τονίζοντας πως το περιστατικό θεωρείται «ατυχές, καθώς αυτό δεν συνάδει με το προφίλ της εταιρείας, η οποία είναι κοντά στους εργαζόμενους». Τα σούπερ μάρκετ «my Market», όπως μας τονίστηκε, μετά την εξαγορά της εταιρείας «Βερόπουλος» έχουν διπλασιάσει το εργατικό δυναμικό με περισσότερους από 10.000 εργαζομένους.

Η επίσημη τοποθέτηση της «My Market»

«Σε συνέχεια της σχετικής ανάρτησης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι το συγκεκριμένο και μεμονωμένο περιστατικό δεν εκφράζει και δε συνάδει με την κουλτούρα, φιλοσοφία και τρόπο λειτουργίας της αλυσίδας και των 10700 εργαζομένων της εταιρείας. Οι άνθρωποί μας ήταν από την πρώτη μέρα της λειτουργίας μας μέχρι και σήμερα - και μετά από την συγχώνευση με τη Βερόπουλος - ό,τι πιο πολύτιμο είχαμε και θα έχουμε. Όλα όσα έχουμε καταφέρει ανήκουν σε όλους μας και τους ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό» τονίζεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σάλος, My Market,salos, My Market