Σάκης Αρναούτογλου στο Dikaiologitika News: «Μπόρες» χιονιού τις επόμενες ώρες και στα Βόρεια Προάστια

« Τις νυχτερινές ώρες δηλαδή κυρίως από τα μεσάνυχτα και μετά θα σημειωθεί μια έξαρση της κακοκαιρίας στην Αττική. Θα σημειωθούν «μπόρες» χιονιού, το λεγόμενο snow showers ακόμα και στα χαμηλά υψόμετρα δηλαδή στα 200 μέτρα αλλά πρόσκαιρα και σε υψόμετρα λίγο κάτω από τα 200 μέτρα. Στα Βόρεια και στα υπέρ βόρεια Προάστια δηλαδή θα σημειωθούν χιονοπτώσεις» τονίζει αποκλειστικά στα Dikaiologitika News, ο Σάκης Αρναούτογλου.

Ανάφερε πως «Το κρύο θα είναι τσουχτερό στην Αττική

καθ' όλη την διάρκεια της αυριανής ημέρας κι η σταδιακή βελτίωση θα έρθει από το μεσημέρι και μετά.Παρ΄ όλα αυτά η κατάσταση που θα περιγράφει όλη την αυριανή ημέρα στην Αττική είναι 'ήλιος με δόντια'. Η θερμοκρασία δηλαδή θα είναι 10 βαθμοί Κελσίου στο κέντρο και 5 βαθμοί Κελσίου στα βόρεια και στα υπέρ βόρεια προάστια».

Για το Σάββατο τονίζει πως «θα σημειωθεί ξανά μια πρόσκαιρη αλλαγή προς τη χειροτέρευση του καιρού και δεν αποκλείεται να σημειωθούν ξανά χιονοπτώσεις στα υψόμετρα των 200 και 300 μέτρων. Οι άνεμοι άλλωστε θα πνέουν ισχυροί στο Αιγαίο και το κρύο θα είναι και το Σάββατο τσουχτερό. Οι βορειάδες θα είναι ενισχυμένοι ενώ την Κυριακή ο καιρός θα μαλακώσει και την Δευτέρα ακόμα περισσότερο».

«Όσο για την Τρίτη, 11/2, θα έχουμε μια μεγάλη έκπληξη. Ο καιρός θα είναι ανοιξιάτικος κι η θερμοκρασία θα σκαρφαλώσει στους 19 βαθμούς Κελσίου» καταλήγει.

Keywords
Τυχαία Θέματα