Σάκης Αρναούτογλου: Πότε υποχωρούν χιονοπτώσεις και κρύο

Η Ελλάδα μπορεί να ντύθηκε στα λευκά, όμως η κακοκαιρία υποχωρεί. Πότε φεύγουν οι χιονοπτώσεις και τι θα συμβεί με την θερμοκρασία, σύμφωνα με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου.

Ο Σάκης Αρναούτογλου μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ, έδωσε την αναλυτική πρόγνωση για την Τετάρτη και διευκρινίζει πως απομακρύνεται η κακοκαιρία από την χώρα.

Ο γνωστός μετεωρολόγος είπε πως αύριο θα επικρατεί ήλιος σχεδόν σε όλη την χώρα και

λίγες τοπικές νεφώσεις.

«Τις πρωινές ώρες θα ξεκινήσουμε με λιακάδα με συννεφιές στη δυτική κυρίως νησιωτική χώρα, ενώ θα υπάρχουν πρόσκαιρες συννεφιές στην ανατολική Κρήτη, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, είπε ότι «δυτικότερα της Πίνδου, από την Ήπειρο έως τα Επτάνησα και την δυτική ορεινή Θεσσαλία, τα σύννεφα θα γίνονται περισσότερα, μέχρι και τις απογευματινές ώρες. Στα δυτικά θα ξεκινήσουν ψιχάλες και ασθενείς βροχές. Το βράδυ τα σύννεφα γίνονται πιο πυκνά και οι βροχές πιο αξιόλογες. Βροχές θα σημειωθούν αργά την νύχτα στα πεδινά, οι οποίες θα είναι ασθενούς και μέτριας έντασης».

«Η μέρα θα ξεκινήσει με ένα ανατολικό ρεύμα, ενώ οι άνεμοι θα είναι μέτριας έντασης σχεδόν σε όλη την χώρα, καθώς θα είναι μεταξύ 3 και 4 μποφόρ», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Ακόμη, ο Σάκης Αρναούτογλου είπε πως «σήμερα το πρωί κατρακύλησε ο υδράργυρος με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, ενώ στη Φλώρινα έφτασε έως τους -20 βαθμούς Κελσίου. Θερμοκρασίες κοντά στο 0 είχαμε και στη νότια Ελλάδα. Έτσι, την Τετάρτη θα έχουμε μια επανάληψη, ενός ψυχρού πρωινού».

Keywords
Τυχαία Θέματα