Ρούλα Πισπιρίγκου: Μήνυση στον Ηλιάδη, η αντίδραση του γιατρού της Τζωρτζίνας (Βίντεο)

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση κατά του γιατρού, Ανδρέα Ηλιάδη φέρεται να κατέθεσε η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η 33χρονη από την Πάτρα έχει προφυλακιστεί στον Κορυδαλλό για την δολοφονία της Τζωρτζίνας, ενώ κατηγορείται και για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας.

«Εγώ έκανα το καθήκον μου. Στάθηκα με όλη μου την δύναμη δίπλα στην Τζωρτζίνα και την κράτησα στην ζωή μαζί με την ομάδα

μου, όταν το παιδί πολεμούσε διασωληνωμένο για την ζωή του, έναν ολόκληρο μήνα στην ΜΕΘ Παίδων» δήλωσε, ο Ανδρέας Ηλιάδης σύμφωνα με πληροφορίες. Μάλιστα, ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε πως η οικογένεια του παιδιού δεν επισκεπτόταν την Τζωρτζίνα το διάστημα κατά το οποίο νοσηλευόταν στην Εντατική.

Η μήνυση της οικογένειας Πισπιρίγκου

Οι νέες δηλώεις του γιατρού της μικρής φαίνεται να εξόργισαν την οικογένεια Πισπιρίγκου, η οποία απάντησε με...μηνύσεις. Συγκεκριμένα η αδελφή, η μητέρα, ο πατριός και ο θείος της Ρούλας Πισπιρίγκου κατέθεσαν από κοινού τη μήνυση ισχυριζόμενοι πως πήγαιναν στο νοσοκομείο να δουν το παιδί ενώ κατήγγειλαν πως ο ίδιος ο γιατρός (ν.ν. Ηλιάδης), τους έδιωχνε από τους χώρους της Εντατικής λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Να υπενθυμήσουμε ότι και ο Μάνος Δασκαλάκης έχει καταθέσει μήνυση κατά του γιατρού της κόρης του Τζωρτζίνας, Ανδρέα Ηλιάδη για συκοφαντική δυσφήμηση.

Δείτε το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1

#ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ #ΗΛΙΑΔΗΣ #ΠΑΤΡΑ #ΜΗΝΥΣΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρούλα Πισπιρίγκου, Μήνυση, Ηλιάδη, Τζωρτζίνας Βίντεο,roula pispirigkou, minysi, iliadi, tzortzinas vinteo