Ρούλα Πισπιρίγκου: Μηνύει τρεις τηλεοπτικές εκπομπές ο Αλέξης Κούγιας

Μήνυση εις βάρος της Ζήνας Κουτσελίνη, του Νίκου Ευαγγελάτου και της Τατιάνας Στεφανίδου υπέβαλε ο συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας.

Ο δικηγόρος κατονόμασε τον Μάνο Δασκαλάλη ως τον άνρθωπο που βρίσκεται πίσω από την διαρροή στοιχείων της δικογραφίας σε τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ προχ΄ωρησε και στην μήνυση των τριών τηλεοπτικών παρουσιαστών, στα πλαίσια εκδίκασης της υπόθεσης για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

«Υποβάλλουμε μήνυση στους παρουσιαστές των εκπομπών και τους συνεργάτες τους. Ζητούμε να διενεργηθεί ο ρόλος της υποστήριξης κατηγορίας και του Μάνου Δασκαλακη γιατί καθημερινώς διαρρέονται από τη δικογραφία έγγραφα, τα οποία είναι γραπτά μηνύματα στο σκληρό δίσκο που δεν έχουμε καν αναγνώσει στο δικαστήριο» σχολίασε ο κ. Κούγιας.

«Το δικαστήριο δεν θα ασχοληθεί με ό,τι λέει ο κ. Ευαγγελάτος, η κ. Κουτσελίνη και όποιος άλλος δημοσιογράφος. Θεωρώ ότι αυτό δεν βοηθάει τη διαδικασία, την ασχημαίνει. Εμείς είμαστε δικαστήριο και δικάζουμε με βάσει όσα παρουσιάζονται εδώ μέσα. Δεν υπάρχει λόγος να διαβιβάσουμε έκθεση στην εισαγγελία. Αν θέλετε να υποβάλλετε μήνυση στο πλαίσιο της διαδικασίας και να διαβιβαστεί με την απόφαση μας στο τέλος της δίκης βεβαίως», ήταν η απάντηση της εισαγγελικής λειτουργού ενώπιον του Δικαστηρίου.

#ΚΟΥΓΙΑΣ #ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ #ΜΗΝΥΣΗ #ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ #ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ #ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗ #ΔΙΚΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρούλα Πισπιρίγκου, Μηνύει, Αλέξης Κούγιας,roula pispirigkou, minyei, alexis kougias