Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δε σκότωσα τα παιδιά μου» - Η πρώτη αντίδραση μετά το πόρισμα για τους «ασφυκτικούς θανάτους»

Ημέρα αποκαλύψεων ήταν η σημερινή για την υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, μετά από μεγάλο διάστημα ερευνών. «Δε σκότωσα εγώ τα παιδιά μου» λέει η μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου.

Πιο αναλυτικά, μετά το πόρισμα που κατέθεσαν στις Αρχές οι ιατροδικαστές Νίκος Καρακούκης και Νίκος Καλόγρηας, η δολοφονία της Τζωρτζίνας μετατράπηκε σε «τριπλό» φονικό, καθώς πλέον Μαλένα και Ιριδα θεωρούνται και επίσημα θύματα δολοφονίας.

Το πόρισμα

βρίσκεται στα χέρια του Ανθρωποκτονιών ώστε οι αστυνομικοί να καταλήξουν στο ποιος ευθύνεται για τον θάνατο των δύο κοριτσιών.

Η μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου, παρά το ότι κατηγορείται για δολοφονία της Τζωρτζίνας, επιμένει ότι δεν έχει καμία εμπλοκή με τους θανάτους. «Δεν έχω καμία εμπλοκή, δεν σκότωσα τα παιδιά μου», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όπως αναφέρει το Star, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του πορίσματος για τους «ασφυκτικούς θάνατους» της Ίριδας και της Μαλένας, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, η Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε με τον δικηγόρο της Όθωνα Παπαδόπουλο και τού είπε πως δεν έχει σκοτώσει τα παιδιά της.

«Δεν έχω καμία εμπλοκή με τον θάνατο των παιδιών μου, αρνούμαι κάθε υπόνοια, υποψία και κατηγορία. Έχω χάσει τα παιδιά μου και έχω στερηθεί την προσωπική μου ελευθερία ευρισκόμενη στη φυλακή» ισχυρίστηκε στον κ. Παπαδόπουλο η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Από κει και πέρα, η δικογραφία, το πόρισμα και οι καταθέσεις που έχουν δοθεί θα πάνε στα χέρια των εισαγγελέων που εποπτεύουν την έρευνα και αυτοί είναι που θα εκτιμήσουν τα στοιχεία, ενώ στη συνέχεια θα καταλήξουν στα πρόσωπα που θα καλέσουν ως ύποπτους για να δώσουν εξηγήσεις.

Παράλληλα, θεωρείται βέβαιο ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτη, ενώ ίσως κληθούν και άλλα πρόσωπα, όπως η αδερφή της 33χρονης, η οποία ήταν στο σπίτι της οικογένειας ότι πέθανε η Ίριδα.

Οι εισαγγελείς θα εκτιμήσουν τι στοιχεία είχαν οι ιατροδικαστές που είχαν αρχικά αποδώσει τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας σε παθολογικά αίτια, καθώς εάν δεν είχαν καταλήξει σε αυτά τα συμπεράσματα, ίσως κάποιο από τα παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη είχε σωθεί.

#ΡΟΥΛΑ_ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ #ΠΑΤΡΑ #ΝΕΚΡΑ_ΠΑΙΔΙΑ #ΠΟΡΙΣΜΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρούλα Πισπιρίγκου,roula pispirigkou